BBC: Keitai Midltonei atklāts vēzis agrīnā stadijā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Velsas princese Keita Midltone pirmoreiz video paziņojumā atklāj detaļas par savu pazušanu. Princesei ir diagnosticēts vēzis, ziņo raidsabiedrība BBC.

Video paziņojumā Keita saka, ka tas bija "milzīgs šoks" pēc "neticami smagiem pāris mēnešiem".

Taču viņa video nodod pozitīvu vēstījumu, sakot: "Es jūtos labi un ar katru dienu kļūstu stiprāka."

Sīkāka informācija par princeses veselības stāvokli netiek izpausta, taču Kensingtonas pils paziņojumā vēstī, ka ir pārliecināta, ka princese pilnībā atveseļosies.

Princeses paziņojumā skaidrots, ka tad, kad viņai janvārī tika veikta operācija vēdera rajonā, vēl nebija zināms, ka viņai ir vēzis.

"Tomēr analīzēs pēc operācijas tika atklāts vēzis. Tāpēc ārsti ieteica man iziet profilaktiskās ķīmijterapijas kursu, un šobrīd esmu šīs ārstēšanās sākuma stadijā," sacīja princese.

Viņa sacīja, ka domā par visiem tiem, kurus ir skārusi šī slimība, piebilstot: "Ikviens, kurš saskaras ar šo slimību, neatkarīgi no smaguma, lūdzu, nezaudējiet ticību un cerību. Jūs neesat viens."

Keitai Midltonei nav paredzēta priekšlaicīga atgriešanās pie oficiāliem pienākumiem, tostarp viņa arī turpinās neapmeklēt publiskās vizītes kopā ar vīru vai karalisko ģimeni.

Pils arī paziņoja, ka prinča Viljama pēkšņā prombūtne no piemiņas pasākuma februāra beigās bija princeses diagnozes uzzināšanas dēļ.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu