VIDEO Atmaskotais Bebrs par dalību "Balss maskā": "Es neatceros, kad būtu tik brutāli melojis."

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Arvis Zēmanis šovā "Balss maskā"
Arvis Zēmanis šovā "Balss maskā" Foto: publicitātes

Šovā "Balss maskā" piektajā epizodē detektīvi lēma atmaskot Rīgas kanālu švītiņu Bebru, kas izrādījās pasākumu un raidījumu vadītājs, uzņēmējs Arvis Zēmanis. Raidījumam "900 sekundes" viņš atklāja šova aizkulises. 

"Viss gāja pareizā plūdumā, jo Samanta jau, šķiet, otrajā raidījumā, kad es uzstājos, sāka mani atkost, par ko es biju pārsteigts," stāsta Arvis. Vienlaikus viņam šķitis, ka viņu nekavējoties atminēs detektīvs Mārtiņš Spuris, ar kuru kopā vadīts šovs "Dejo ar zvaigzni".

Par savu dalību šovā Arvis nevienam nebija stāstījis. "Mani bērni neko nezināja līdz vakardienai. Grūtāk bija noslēpt, kad Samanta sāka runāt, jo tad mans vārds izskanēja," saka Arvis.

"Es neatceros, kad būtu tik brutāli un apzināti melojis," atklāts ir Arvis.

"Man bija arī draugu vakariņas, un Mārtiņš Počs prasa: "Tā, Arvi, tu esi Bebrs?" Es tā locījos no sarunas. Bija ļoti interesanti."

Vaicāts, kā tika galā ar dziedāšanu, viņš saka: "Man balss ir okei. Es parasti saku: man ir dziedama balss, kura nav trenēta, ievirzīta. Ar Maiju (Maija Sējāne – red.) bija fantastiska sadarbība."

Tagad, kad pašam dalība "Balss maskā" ir galā, Arvis saka – pārējos dalībniekus atkost ir ļoti grūti. Taču lielākā intriga viņam ir, kas slēpjas zem Princeses un Papagaiļa maskas.

Atgādinām, ka līdz šim atklātas jau piecas maskas – pirmajā raidījumā atmaskoja Virtuli, kas bija dīdžejs un pasākumu vadītājs Magnuss Eriņš, otrajā raidījumā tika atmaskots Fēnikss, par kuru bija maskējusies modele, TV un radio personība Māra Sleja, trešajā raidījumā atmaskoja Mutantu, un zem Mutanta maskas slēpās hokejists Jēkabs Rēdlihs, savukārt ceturtajā raidījumā tika atmaskots Sams – šovmenis Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens, bet piektajā raidījumā maska krita Bebram – pasākumu vadītājam Arvim Zēmanim.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu