Hermaņa meita: "Mums ar tēvu ir ļoti atšķirīgi viedokļi par daudz ko"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/hexarlequinette, LETA / TVNET kolāža

Kustību un performanču māksliniece Jette Loona Hermanis ir režisora Alvja Hermaņa un peldēšanas skolotājas igaunietes Merles Kīveres vecākā meita. Intervijā žurnālam "Santa" viņa atklāti runā par attiecībām ar tēvu. 

Vaicāta, cik svarīgs viņai ir tēva viedoklis, Jette saka: "Ir svarīgs. Man rūp viņa konstruktīvā kritika, jo vienmēr var labāk. Un es nesaku, ka esmu viszine un ka tas, ko daru, ir superbrīnišķīgi.

Savā ziņā arī tas ir mans komplekss - es, tāpat kā mans tēvs, gribu sasniegt lielas lietas.

Nezinu, vai tāpēc, ka viņš daudz sasniedzis, bet uz karjeru motivēta esmu bijusi vienmēr."

Viņa turpina: "Taču esmu konstatējusi, ka mums ar tēvu ir ļoti atšķirīgi viedokļi par daudz ko. Pat negaidu, ka viņš visam piekristu vai visu manis radīto saprastu. Tik dažādas pieejas un pretēja dinamika: mamma mani vienmēr it kā ceļ augšup, liekot sapņot un atļauties, bet tēvs izteikti cenšas vilkt realitātē. Un viņš nekad man nav devis nekādas priekšrocības, karjerā neesmu izmantojusi savu izcelšanos un tēva vārda spēku."

Kā zināms, Hermanis ir septiņu bērnu tēvs. 

Ar sievu, Jaunā Rīgas teātra aktrisi un režisori Kristīni Krūzi-Hermani viņam ir trīs bērni - Jāzeps, Kajs Benjamins un Elza Mētra. Alvis un Kristīne mija gredzenus 2009. gada oktobrī.

Iepriekšējā kopdzīvē ar igaunieti Merli Kīveri pasaulē nākuši Jette Loona, Jūla Mīa un Otto Rudens.

Vēl no iepriekšējām attiecībām viņam ir dēls Toms Hermanis.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" aprīļa numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu