Lieldienās uz "Balss maskā" skatuves kāps īpašs viesis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

31. martā, Pirmo Lieldienu izskaņā, uz šova "Balss maskā" skatuves kāps ne tikai dalībnieki, bet arī īpaša maska – viesis, kura personību būs jāmēģina atminēt uzreiz. Šoreiz tas būs lunkanais Astoņkājis.

Astoņkājis detektīvus šajā vakarā iepriecinās ar grupas “Eolika” dziesmu “Lielā zive”. Šova detektīvi pēc priekšnesuma bija ļoti samulsuši, jo dziesma ir gana vienkārša, lai to varētu nodziedāt jebkurš, taču tas, kā Astoņkājis dziesmu izpildīja, lika viņiem aizdomāties, ka zem maskas varbūt slēpjas pati Olga Rajecka. Aizvadītajā šova sezonā arī Astoņkājis, zem kura maskas slēpās dziedātāja Elza Rozentāle, dziedāja šo pašu dziesmu.

Pavedienos paslēpts tas, ka Astoņkājis reiz nolēmis doties pasaulē laimi meklēt un to arī izdarījis. Un no tālienes ieraudzīja, kas varētu citiem nest labu, atrotīja savas astoņas rokas un ķērās pie darba. Darba Astoņkājim ir pat ļoti daudz, jau pa gabalu jūt, kur kāds ziepes savārījis. Bet vispār Astoņkājis ir ļoti miermīlīgs.

Atgādinām, ka līdz šim atklātas jau piecas maskas – pirmajā raidījumā atmaskoja Virtuli, kas bija dīdžejs un pasākumu vadītājs Magnuss Eriņš, otrajā raidījumā tika atmaskots Fēnikss, par kuru bija maskējusies modele, TV un radio personība Māra Sleja, trešajā raidījumā atmaskoja Mutantu, un zem Mutanta maskas slēpās hokejists Jēkabs Rēdlihs, savukārt ceturtajā raidījumā tika atmaskots Sams – šovmenis Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens, bet piektajā raidījumā maska krita Bebram – pasākumu vadītājam Arvim Zēmanim.

Detektīvu minējumi par to, kurš slēpjas zem Astoņkāja maskas, būs ļoti atšķirīgi. Bet kurš tad būs paslēpies šajā maskā? To uzzini jau šo svētdien, 31. marta vakarā, kanālā TV3 pulksten 20.30!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu