Vēstule, šokolāde un roze... Busulis atklāj, ka viņam ir kaislīga pielūdzēja

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātājs Intars Busulis intervijā žurnālam "Santa" atklāj, vai Latvijā viņam ir kaislīgas pielūdzējas. 

Busulis apstiprina, ka viņam joprojām ir fanes, taču ir kāda īpaša dāma.

"Reiz nejaukā ziemas dienā uz pusstundu biju ieskrējis mājās paēst pusdienas. Un šīs pusstundas laikā zem manas mašīnas logu tīrītāja bija palikta vēstule no šīs meitenes, šokolāde "Lukss" un roze.

Bija ļoti dīvaini.

Mana mīļotā sieva, protams, bija lielā šokā. (..) Mēģinu savas lokācijas pārāk nepopularizēt, bet tā Ieva kaut kā bija uzzinājusi. Viņai biju tikai un vienīgi es. Es vieglā formā atbildēju: "Mēģini dzīvot pati savu dzīvi - bez manis." Tagad viņai kādu laiku ir sānsolis - Andris Bulis, un telefona ekrāns sadalīts uz pusēm - bilde gan ar mani, gan ar Buli. Viņa gan teica, lai neuztraucos, jo varot mīlēt arī divus, turklāt otrs taču ir pavisam no citas sfēras. Sūta mums smaiļikus, laikučus. (Smaida.)"

Mūziķis gan teic - viņa fanes ir ļoti foršas dāmas. "Pēc koncertiem labprāt ļaujos kopīgām fotosesijām, kad viņas krīt manos skāvienos. Tas ir forši - koncertā visi esam daudz kopā pārdzīvojuši. Un džeki saka paldies dāmām, ka pasaukušas līdzi," tā mūziķis.

Intars ar sievu Ingu Staško-Busuli apprecējās 2001. gada 21. decembrī. Abi šogad svinēs 23. kāzu gadadienu. Abi audzina četrus bērnus. 

Vairāk lasi žurnāla "Santa" aprīļa numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu