Šodien sākas "Tallinn Music Week 2024"; Latviju pārstāvēs septiņi mākslinieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Sudden Lights"
"Sudden Lights" Foto: publicitātes

Ceturtdien, 4. aprīlī, sākas "Tallinn Music Week" mūzikas festivāls, kura ietvaros uz dažādām skatuvēm kāps 165 mākslinieki no 35 valstīm.

Latviju pārstāvēs septiņi mākslinieki.

Piektdien, 5. aprīlī, "Tallinn Music Week" apmeklētājiem un plašam reģiona mūzikas nozares profesionāļu lokam uzstāsies "Oranžās Brīvdienas" (23:30 @ Cindy & Kate/Kivi Paber Käärid), Platons Buravickis (20:00 @ Üle Heli Kristallofonia), Sofija Zaiceva (20:30 @ Üle Heli Kristallofonia) un "Waterflower" (19:30 @ Cindy & Kate/Kivi Paber Käärid).

Savukārt sestdien, 6. aprīlī, "Tallinn Music Week" Latviju pārstāvēs Lunt (19:45 @ NERDS/Sõltumatu Tantsu Lava), Sarma Gabrēna (22:00 @ NERDS/Sõltumatu Tantsu Lava) un "Sudden Lights" (19:30 @ Võnge Festival Stage).

Šī gada festivālu bagātināja platforma NERDS (North European Resonance and Dissonance Society jeb Ziemeļeiropas rezonanses un disonanses biedrība), kas radīta Latvijā un ir daļa no "Skaņu meža" festivāla sadarbības tīkla.

"Tallinn Music Week" pasākumu sēriju kuratoru loku papildina arī Latvijā dibinātās Cindy&Kate platformas radītājs Marks Dīlers, kurš apvienojis 15 nozares ekspertus no Baltijas valstīm.

Šogad "Tallinn Music Week" laikā norisinās arī European Music Exporters (EMEE) forums, kurā piedalās arī viena no EMEE dibinātājām, Music Latvia izpilddirektore Agnese Cimuška-Rekke.

European Music Exporters Exchange (EMEE) ir nevalstiska organizācija, kas apvieno 33 valstu un reģionālo Mūzikas eksporta birojus no 28 valstīm. EMEE misija ir stiprināt Eiropas mūzikas nozari, veicinot mūzikas daudzveidību, redzamību, atbalstot mobilitāti Eiropā un ārpus tās. EMEE atbalsta šo procesu, nodrošinot informācijas un ekspertīzes apmaiņu starp organizācijas biedriem, kā arī projektu iniciatīvas starp mūsu biedriem un/vai citām mūzikas nozares organizācijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu