FOTO Liepājroks – mūžam dzīvs! Ar vērienīgu ballīti nosvinēta Ainara Virgas 60. jubileja

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā centrā ar pilnībā izpārdotu koncertu savu 60. dzimšanas dienu nosvinēja leģendārais "līvs" Ainars Virga. Apskati foto!

Koncerta pirmajā daļā gaviļnieks muzicēja kopā ar Tomasu Kleinu un "Liepājas brāļiem" (Marhils, Guntis Veits, Guntars Račs, Igo, Ivo Fomins, Andris un Valdis Alviķi), savukārt otrajā daļā uz skatuves kopā ar jubilāru kāpa grupa "Līvi", dziedātāja Olga Rajecka, folkloras kopa "Stiprās sievas", Durbes kamerkoris un citi viesi, savukārt teicēja lomā iejutās rokeris Frīdis.

Vairāk nekā trīs stundas ilgajā koncertā, kurā klausītāji gan vairākkārt cēlās kājās, gan aktīvi dziedāja līdzi, gan gaviļnieku sveica ar stāvovācijām, izskanēja visi lielākie hiti no Ainara Virgas & Co repertuāra – sākot no "Zīlītes" līdz "Ozolam", taču par koncerta kulmināciju neapšaubāmi izvērtās leģendārās "Līvu" dziesmas "Dzimtā valoda" atskaņojums.

Gan koncerta laikā, gan afterpārtijā, kas līdz pat rīta gaismai norisinājās uz Rožu zāles skatuves un kurā piedalījās jubilāra draugi, kolēģi un ģimene, Ainars saņēma gan viesu apsveikumus, gan ziedu klēpjus, kā arī trīs ļoti skaistas un garšīgas tortes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu