Vasaras jaudīgākās ballītes - "Wondersalā"! Uzzini, kas izziņots līdz šim

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Morgenshtern" uzstāšanās Rīgā
"Morgenshtern" uzstāšanās Rīgā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Brīvdabas koncertu un pasākumu vieta pie pašas Daugavas "Wondersala" arī 2024. gadā piedāvās virkni pasākumu, kurus piedzīvot gan galvaspilsētas iedzīvotājiem, gan viesiem. Lūk, kas zināms līdz šim!

8. jūnijs - "Holi" mūzikas festivāls

Neaizmirstamas atmiņas veidosim uz divām skatuvēm:

  • Uz galvenās skatuves uzstāsies šī brīža aktuālākie Latvijas mūziķi, piemēram, "Carnival Youth", Grēta, Patrisha, Prusax u.c. 
  • Savukārt uz elektroniskās mūzikas skatuves par nebeidzamiem deju ritmiem parūpēsies labākie Latvijas elektroniskās mūzikas DJ.
Foto: publicitātes

Šogad būsim parūpējušies par dažādām aktivitātēm visa vecuma apmeklētājiem, un kur nu bez gardajiem ēdieniem un dzērieniem! Saldumu meklētāji nepaliks bešā – cukurvate, burbuļtēja, saldējums un citi gardumi garantēti, tā pasākuma rīkotāji. 

15. jūnijs - "Bi-2"

Tūres ietvaros grupa "Bi-2" 2024. gada 15. jūnijā uzstāsies Rīgā, Wondersalā. 

Koncertā skanēs gan dziesmas no jaunā albuma, gan iepriekšējo gadu hīti "Moļitva", "Skoļzskije uļici»", "Moja ļubovj", "Varvara", "Moi rok-n-roll", "Serebro", "Polkovņiku ņikto ne pišet" un citi skaņdarbi, kuriem parasti koncertos pievienojas klausītāju koris.

Foto: publicitātes

"Bi-2" jaunais albums "Alleluja", kas ir tūres nosaukuma pamatā, kļuva par tiltu starp divām pasaulēm — pandēmijas laikmetu un visas cilvēces pagrieziena punktu 2022. gadā. Tajā ir desmit dziesmas, kurās kopā ar bēdu sajūtu un bailēm no nezināmā nav iespējams nepārņemt mūziķu vēlmi palikt uzticīgiem saviem ideāliem. Mīlestība. Cieņa. Brīvība. Tas viss notur virs ūdens nemierīgajā pasaulē, kura atrodas uz katastrofas sliekšņa…

"Mēs dzīvosim ar jums, mēs nesalūzīsim" – tā skan rindiņa no albuma "Alleluja" pēdējā skaņdarba ar nosaukumu "Ličnoje prostranstvo", kurš ir pilns mīlestības un gaišas cerības.

"Padalieties tajās ar mums!" aicina mūziķi.

23. jūnijs - Līgojam Andrejsalā!

Vēlies aizbēgt no odiem un nākamajā dienā pamosties mājās? "Wondersala" ir īstā vieta, kur svinēt Līgo! Ieeja būs bez maksas, un informācija par gaidāmajiem māksliniekiem tiks papildināta!

9. augusts - "We Love The 90’s"

"We Love The 90’s atgriezīsies 2024. gadā ar vēl lielāku jaudu!

Nepalaidiet garām iespēju atgriezties laikā un sajust 90. gadu garu.

Uzstāsies:

  • 2 Unlimited
  • Dr. Alban
  • Haddaway
  • Culture Beat

16. augusts - ATB

Dīdžejs ATB pierībinās Rīgu jau 16. augustā.

Jau vairāk nekā 20 gadus ATB ir starptautisko dīdžeju topu augšgalā (DJ MAG 2022: #42), un viņa dziesmas ir atskaņotas miljardiem reižu visā pasaulē. BRIT balvai nominētais mākslinieks tiek uzskatīts par starptautiskās elektroniskās mūzikas skatuves pionieri un šobrīd jau par leģendu.

18. augusts - "The Prodigy"

Grupa "The Prodigy" albumi ir sasnieguši pasaules topus, piesaistot miljons fanu, un viņu koncerti ir kļuvuši par standartu reiva pasākumiem. Tagad latviešu faniem beidzot būs iespēja redzēt, kā ansamblis “iededzina uguni” mūsu galvaspilsētā. 

24. augusts - "READY FEST"

Jaunais pilsētas festivāls "READY FEST" šovasar skatītājiem piedāvās unikālu Latvijas un Krievijas popa, roka un repa skatuves pārstāvju apvienojumu.

Pasākuma mērķis ir ar mūzikas starpniecību cildināt kultūras daudzveidību, radot platformu gan jau iedibinātām žanra ikonām, gan uzlecošajām zvaigznēm. "READY FEST" ar savu nosaukumu simbolizē atvērtību jauniem muzikāliem apvāršņiem un aicina dažāda vecuma un dažādu stilu cienītājus pulcēties kopā, lai svinētu muzikālās gaumes dažādību "Wondersalas" lieliskajā vasaras brīvdabas norises vietā.

Līdz šim izziņoti:

  • Kasta
  • Noize MC
  • Lyapis Trubetskoy
  • Monetochka
  • Pornofilmy
  • Ozols
  • ST1M
  • DJ Mishkeen

7. septembris - Morgenshtern

Morgenshtern pamatoti ir viens no veiksmīgākajiem repa māksliniekiem. Viņš uzstājas lielākajos koncertu laukumos Eiropā un ASV, un viņa koncerti vienmēr ir izpārdoti. 

Mākslinieks, par kuru visi runā. Šovmenis, kuram neviens cits nevar līdzināties - jau 7. septembrī pie mums, Rīgā!

Raksts tapis sadarbībā ar "Wondersala".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu