Iluzionisma teātrī “Mystero” viesosies Itālijas iluzionisti “DISGUIDO”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

1. un 2. jūnijā iluzionisma teātrī un muzejā “Mystero” ar izrādi “CinéMagique” (“Kino brīnumi”) viesosies pasaulslavenie Itālijas iluzionisti “DISGUIDO” (Guido Marini un Izabella Raponi).

Abi mākslinieki skatītājiem piedāvās izbaudīt krāšņu un aizraujošu izrādi, kura vēsta par diženajiem kino šedevriem, vienlaikus apspēlējot tos ar iluzionisma elementiem, atsevišķās epizodēs radot arī maģisku pieredzi.

Foto: Publicitātes foto

Teju pusotru stundu garajā izrādē mākslinieku duetam izdosies kopā sapludināt iluzionismu, kino, ātro tērpu transformāciju, deju, pantomīmu, akrobātiku, ēnu teātri un mūziku. Izrādes ilustrācijas būs alegoriskas un kinematogrāfiskas gleznas, ar kuru palīdzību izrādes varoņi stāstīs par cilvēka evolūciju kino vēsturē, dodot vaļu sapnim un iztēlei caur “Disguido” komēdiju un dzeju.

Gaidāmo šovu raksturo “Mystero” dibinātāja un iluzioniste Dace Pecolli:

“Līdzīgi kā vēsturiskās “burvju lampas projekcija”, šī izrāde ļauj vaļu iztēlei un aizved mūs uz dzejisku un fantasmagorisku vietu, kur nekas nav tā, kā izskatās, un kur tajā pašā laikā viss ir iespējams. Gluži kā īstā kino!”

“Disguido” duets ir komēdijas un maģijas Eiropas čempioni, kuri dažādos konkursos saņēmuši balvas visā pasaulē, tāpat viņi ir arī Zelta statuetes – maģijas “Oskara” – laureāti. Mākslinieki ir bieži dažādu televīzijas programmu viesi, tostarp labi zināmā Lasvegasas šova “Fool Us” dalībnieki. Miljoniem skatītāju ir aplaudējuši viņu neticamajiem priekšnesumiem turneju laikā 48 dažādās pasaules valstīs. Novērtēt viņu sniegumu varēs, 1. un 2. jūnijā atnākot uz iluzionisma teātri “Mystero”.

Foto: Publicitātes foto

“Mystero” dibinātāji – iluzionisti Pecolli – uzsver, ka šī izrāde piedāvās izbaudīt burvību, jautrību un brīnumus visai ģimenei. “Kino ir viens no skaistākajiem brīnumiem, kuru cilvēks ir radījis. Sapņi pārtop tēlos, un viss kļūst iespējams.

Kino vēsturiski ir bijusi auglīga augsne arī iluzionistiem, jo kino burvju trikus jeb specefektus 20. gadsimta sākumā izgudroja franču burvju mākslinieks un kinematogrāfists Žoržs Meljess,”

stāsta Enriko Pecolli.

Izrāde “CinéMagique” notiks 1. jūnijā plkst. 14.30 un plkst. 18.00, kā arī 2. jūnijā plkst. 14.30. Izrāde ir piemērota dažāda vecuma skatītājiem, un biļetes meklējamas pievienotajā saitē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu