Pirmais šīs vasaras festivāls - "Holi Music Festival". Ar ko tas priecēs ballētājus?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

8. jūnijā "Wondersalā" notiks šīs vasaras pirmais festivāls - "Holi Music Festival". Kas zināms līdz šim?

"Holi Music Festival" ir brīnišķīgi iekļaujošs pasākums, kas uzņem visu vecumu indivīdus un ģimenes. Ar īpašām zonām bērniem, saistošām aktivitātēm pusaudžiem un daudzveidīgu muzikālu un māksliniecisku pieredzi pieaugušajiem, tas sola jautru dienu ikvienam. Neatkarīgi no tā, vai esat ģimene, kas meklē neaizmirstamu dienu, vai jaunieši, kuri vēlas iztrakoties pie lieliskas mūzikas un iegrimt putu ballītē, 2024. gada festivāls ir ideāls galamērķis visiem.

Festivālā būs divas skatuves.

Uz galvenās skatuves uzstāsies šā brīža aktuālākie Latvijas mūziķi, piemēram, "Carnival Youth", Emilija, Grēta, Patrisha, Prusax un citi.

Savukārt uz elektroniskās mūzikas skatuves par nebeidzamiem deju ritmiem parūpēsies labākie Latvijas elektroniskās mūzikas DJ.

"Holi" nav iedomājams bez krāsām. Kā informē pasākuma rīkotāji, krāsu pulveri būs iespējams iegādāties festivāla teritorijā. Katra paciņa sver 50g, un ar to pietiek līdz pat četrām reizēm krāsu mešanai. "Holi" krāsas ir drošas lietošanai. Krāsainais pulveris ir izgatavots no kukurūzas cietes ar dabīgu krāsvielu. Šīs krāsas var viegli nomazgāt no ādas, ķermeņa un matiem ar ūdeni, tāpēc gadījumā, ja krāsas nokļūst nevēlamās vietās vai jūsu mantas pārklājas ar krāsu, jūs varat tās bez lielām pūlēm atkal dabūt tīras. Neskatoties uz to, ar krāsām jāspēlējas atbildīgi, lai izvairītos no  iekļūšanas acīs. Izvairieties nēsāt līdzi mantas, kas nav ūdensizturīgas vai var tikt sabojātas mazgāšanas laikā. Ja jums ir tālrunis, kas nav ūdensizturīgs, varat apsvērt iespēju nēsāt tam līdzi plastmasas maisiņu. Savas krāsas festivāla teritorijā ienest nedrīkst.

Foto: ieskats iepriekšējo gadu "Holi" festivālā

Šogad festivāls būs parūpējies par dažādām aktivitātēm visu vecumu apmeklētājiem, un kur nu bez gardajiem ēdieniem un dzērieniem! Saldumu meklētāji nepaliks bešā – būs cukurvate, burbuļtēja, saldējums un citi gardumi! 

Biļetes var iegādāties šeit

Raksts tapis sadarbībā ar "Wondersala".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu