Skandāls pašmāju slavenību friziera ģimenē: izjukusi laulība, atņemts bizness un cīņa par bērnu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju slavenību frizieris Kristaps Slakters-Zvejsalnieks ar sievu Alisi Zvejsalnieci gājuši katrs savu ceļu, bet ne bez publiska strīda. 

Šonedēļ žurnāls "Kas Jauns" raksta, ka Kristaps un Alise, kuri bija pāris ne tikai dzīvē, bet arī abi kopā darbojās skaistumkopšanas industrijā un savā ģimenes biznesā, nu izšķīrušies. 

Gada sākumā parādījās ziņas, ka Kristapam Mārupē īrētā skaistumkopšanas salona telpu īpašnieki uzteikuši līgumu. Izrādās, ēka pieder viņa sievas vecākiem. 

Nu Kristaps izveidojis jaunu salonu turpat netālu.

Taču tas nav viss. Nesen populārais frizieris soctīklos dalījās ar ierakstu, ka jau trīs mēnešus neesot redzējis un dzirdējis savu dēlu Teodoru. Viņš aicināja savus sekotājus uzrakstīt viņam raksturojumu, kas, visticamāk, viņaprāt, noderēs tiesā. Tiesas darbus esot sākusi Alise, bet Kristaps pauž, ka “policija no viņa nepieņemot iesniegumus”.

Vaicāts, kas tik pēkšņi notika ar šķietamo paraugpāri, Kristaps teic, ka 40 gadu vecumā ir sapratis, ka no mīlestības līdz naidam ir tikai viens solis.

“Un tad sievas ģimene mani padarīja par vainīgu itin visā, un tā arī viss sākās,” sūdzas Kristaps, kas turklāt ir pārliecināts – Alise dēlam ar tēti tikties neļaujot ģimenes ietekmē.

“Es tur esmu uztaisīts par varmāku, man tagad ir liegums tikties ar dēlu,” bilst frizieris.

Savukārt Alise Zvejsalniece ģimenes strīdu plašāk neiztirzā, sakot, ka nav prātīgi par to runāt publiskajā telpā, jo bērns izaugs un izlasīs visus ierakstus.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 16. aprīļa numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu