“Carnival Youth” izziņo koncertu “Palladium”; izdod dziesmas “Never Have Enough” koncerta video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 18. oktobrī pašmāju grupa “Carnival Youth” atgriezīsies ar koncertu koncertzālē “Palladium”, lai svinētu sava debijas albuma “No Clouds Allowed” 10 gadu jubileju. Taču šis koncerts nebūs tikai retrospektīvs atskats uz pēdējos 10 gados radīto un piedzīvoto. Koncertā būs iespēja dzirdēt arī pavisam jaunas dziesmas no 2025. gadā gaidāmā albuma.

Grupas dalībnieks Roberts Vanags stāsta: “Mūsu dziesmas šo dekādi dzīvojušas un mainījušās mums līdzi, ar katru koncertu iegūstot arvien jaunu skanējumu. Kopā ar vēl nepublicētām jaunajām dziesmām mēs oktobrī izpildīsim arī dažas sen nespēlētas dziesmas no debijas albuma, kas, iespējams, vēl pēdējo reizi izskanēs tieši šajā koncertā.”

Līdz ar koncerta izziņošanu, grupa laiž klajā sava debijas singla “Never Have Enough” koncertvideo. Tas ir uzņemts šī gada 16. marta koncertā Liepājas Kultūras namā “Wiktorija”. Grupas dalībnieks Edgars Kaupers komentē: “Liepājā koncerti parasti ir emocionāli uzlādēti, un jutām, ka šis nebūs izņēmums. Gribējās to iemūžināt un kāda laime, ka, pateicoties brāļiem Limjēriem un Edisona kungam, mums ir iespēja fiksēt kustību laikā. Tieši to arī mēs esam izdarījuši. Paldies jāsaka maniem un Roberta skolasbiedriem no Kultūras akadēmijas, kuri ar kameru ir uz “tu” un palīdzēja mums šo īstenot.”

Carnival Youth mūzika ir aizraujošu melodiju, gaišas enerģijas un sapņainu skaņu sajaukums. Grupas pirmais albums “No Clouds Allowed” tika izdots 2014. gada 20. oktobrī, un tajā iekļautas tādas dziesmas kā “Never Have Enough”, “Brown Eyes and All the Rest” un “Akmentiņi”. Šis albums grupai atvēra vārtus gan uz pašmāju, gan ārzemju fanu sirdīm. Kopš “No Clouds Allowed” grupa izdevusi 3 oriģinālmūzikas albumus - “Propeller”, “Vienā vilcienā” un “Good Luck”. 2020. gadā sāktā latviešu kinomūzikas koncertprogramma “Naivais ku-kū” rezultējās vairāk nekā 100 koncertos visā Latvijā un grupas piektajā albumā - “Naivais ku-kū”.

Foto: Publicitātes foto

Carnival Youth ir Emīls Kaupers, Edgars Kaupers, Roberts Vanags un Kristiāns Kosītis.

Biļetes uz koncertu pieejamas visās "Biļešu Servisa" tīkla kasēs un tīmeklī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu