Dziedātājas Ances Krauzes laulībai pienācis gals

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ansis Klucis

Dziedātāja Ance Krauze un uzņēmējs Valdis Siliņš lēmuši iet katrs savu ceļu. 11 gadus ilgajai laulībai pienācis gals, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Lai arī jau pērn laulības gredzena neesamība pirkstā lika mēļot par iespējamām problēmām attiecībās, pati Ance tās noliedza. Bet nu sarunā ar "Kas Jauns" dziedātāja laulības iziršanas faktu vairs necenšas slēpt, atzīstot – lai arī vēlētos pasargāt šo ģimenes lietu no sabiedrības acīm, viņa saprot, ka agri vai vēlu tā nonāks publiskajā apritē.

Nevēloties iedziļināties detaļās, kas novedis pie laulības iziršanas, Ance vien atklāj, ka lēmums par šķiršanos arī pašai bijis visai pēkšņs un negaidīts. "Esam laulības šķiršanas procesā," apstiprina Ance Krauze, paužot – par visu svarīgāk šajā dzīves posmā esot, lai necieš meitas, kurām nebūt nav viegli pārdzīvot vecāku šķiršanos.

2006. gada pavasarī pasaulē nāca Ances un viņas dzīvesbiedra uzņēmēja Valda Siliņa pirmdzimtā meita Elza, drīz viena aiz otras dzima arī māsas Kate un Bille. Tā nu Krauze atmeta ar roku skatuvei un prožektoru gaismām, sevi pilnībā veltot māmiņas rūpēm. Arī tagad, kad meitas jau paaugušās, viņa uzstājoties retu reizi un tikai ļoti īpašos gadījumos.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 23. aprīļa numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu