Horens Stalbe Dobelē ticis nežēlīgi piekauts: "Gļēvuļi uzbruka no aizmugures" (26)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

"Riga Reggae" solists Horens Stalbe atkopjas šausminošajiem 13. aprīļa agrā rīta notikumiem. Pēc nospēlētas diskotēkas Dobelē viņam benzīntankā uzbrukuši bandīti.

"Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums un izkustināti kakla skriemeļi," iegūtās traumas uzskaita mūziķis.

Visu pagājušo nedēļu viņš pavadījis Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā, bet turpmāko mēnesi būs spiests pārvietoties ar kruķiem.

Stāstot par notikušo, Horens atklāja, ka viss norisinājās Dobelē, kurp bija devies kopā ar kolēģi Kristapu Strūbergu.

"12. aprīļa vakarā uzstājāmies Austrumu bārā Dobelē ar regeju, hiphopu un dejām. Kolosāli uzņēma, cilvēki bija priecīgi. Visi dejoja līdz pat pieciem rītā. Pēc pasākuma ar Kristapu devāmies uz vietējo benzīntanku pēc karstmaizītēm. Jau pasūtījām un gaidījām, tad degvielas uzpildes stacijā parādījās ne pārāk viesmīlīgi puiši. Ja nemaldos, viņi bija trīs. Puiši runāja latviešu valodā.

Viņi meitenei, kas gatavoja maizītes, veltīja ļoti rupjus epitetus. Mau*a bija maigākais. Palūdzām uzvesties pieklājīgi.

Kristaps gaidīja pie letes, bet es tirdzniecības zālē skatījos, ko vēl nopirkt. Un tad šie nelieši un gļēvuļi uzbruka no aizmugures. Biju paņēmis kartupeļu salmiņu paciņas, jau griezos, kad saņēmu ļoti spēcīgu sitienu pa galvu. Pēc tā attapos uz grīdas, pār mani bija pārliecies Kristaps. Acīmredzot uz brīdi biju zaudējis samaņu. To, ka man ir lauzts deguns, sapratu uzreiz, jo gulēju asiņu jūrā," piedzīvoto atminas Horens.

 "Esmu atcēlis vairākus koncertus, dīdžejsetus un nebūšu redzams arī vienā no OratoriO izrādēm. Man ir daudzbērnu ģimene, par kuru jārūpējas, un māmiņa, kurai ir 84 gadi…" nosaka Horens. Par notikušo uzsākta krimināllieta. 

Horens zināja teikt, ka neģēļiem draud cietumsods no trim līdz septiņiem gadiem.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 23. aprīļa numurā.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu