Grupa “Kautkaili” izziņo koncertu “Palladium” un publicē jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Nostalģiskā popgrupa “Kautkaili” aicina uz koncertu koncertzālē “Palladium” 2025. gada 29. janvārī.

Grupas soliste un dziesmu autore Kristīne Pāže stāsta: “Bija ārkārtīgi saviļņojoši sastapt klausītājus un piedzīvot izpārdotus mūsu debijas albuma “Personas kods” koncertus Rīgā, Līgatnē un Liepājā. Cilvēku atsaucība mūs iedvesmoja idejai par lielāku notikumu - koncertzālē “Palladium”.”

Šis būs līdz šim vērienīgākais “Kautkaili” koncerts, uz kuru aicināti gan tie, kuri grupas muzikālo “personas kodu” jau ir iepazinuši, gan arvien jaunu un dziļu iespaidu meklētāji.

Pērnā gada novembrī grupa laida klajā savu debijas albumu “Personas kods”, kas ieguvis “Zelta mikrofona” nomināciju kategorijā “Gada popmūzikas albums”. Līdz ar koncerta izziņošanu grupa nodod saviem klausītājiem albuma tituldziesmas “Personas kods” video, kurā izmantoti materiāli gan no “Kautkaili” mēģinājumiem, koncertiem un aizkulisēm, gan no pērn tapušā albuma ierakstu sesijām. Videomateriālus fiksējuši grupas dalībnieks Krists Krūskops un grupas draugi Anastasija Petuhova un Artūrs Rudavs.

“Vēlējāmies “Personas koda” stāstu izstāstīt caur vizuāliem, dzīva koncerta un aizkulisēs pieredzētiem mirkļiem, tā paspilgtinot dziesmas lirisko domu. Dziesma vēsta par cilvēka mantotajām un dzīvē gūtajām personības šķautnēm, iekodētajām uzvedības iezīmēm, kas mūs katru padara par unikālu sava personas koda nesēju,”

par dziesmu un tās video stāsta Kristīne.

“Kautkaili” veido mūziķi Kristīne Pāže, Didzis Bardo un Krists Krūskops. Grupa mūzikā sakausē latviešu 90. gadu alternatīvo popmūziku un pasaulīgu soulmūziku, taču tās dimants ir dziedātāja un dziesmu autore Kristīne, kuras samtainā balss un inteliģentās melodijas ieved vēl neiepazītā jūtu pasaulē.

2023. gada rudenī izdotā dziesma “Ļauj man” iekarojusi Latvijas radiostaciju viļņus, ieguvusi “Zelta mikrofons” “Gada dziesmas” nomināciju un šī gada sākumā noritējušās “Muzikālās bankas” skatītāju balsojumā ieguva 7. vietu.

Foto: Publicitātes foto

Biļetes uz koncertu pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs un tīmeklī

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu