Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Reperis Mazirbe aicina uz emocionālu braucienu savā jaunajā albumā “Viens pret visiem” (2)

Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 1.maijā reperis Mazirbe laidis klajā savu astoto albumu ar nosaukumu “Viens pret visiem”, kurā mūzikas autori ir divi mākslinieki: Larkin (Vācija) un PRGMAT (Latvija). Albumu palīdzējis veidot arī producents Shenfi, pie kura ir ierakstītas visas desmit dziesmas.

“Viens pret visiem” ir pilnīgs pretstats iepriekšējam izdevumam “Pāķis brīvsolī”, kurā bija dzirdami vairāki eksperimenti un dažādas sadarbības. Jaunā albuma skanējums ir daudz vienotāks un ieraksts, Mazirbes redzējumā, ar savu skaņu veido arī tādu kā “emocionālu braucienu”. Sākot ar ievadu, kāpinoties kulminācijā un noslēdzoties ar vieglu izskaņu.

Lai gan caur rindām ir dzirdama neliela deva ironijas, “Viens pret visiem” tomēr ir nopietns albums ar smagu skanējumu un patiesām emocijām.

Albumā ir dzirdama ietekme no vācu hiphopa, kas vienmēr ir iedvesmojis Mazirbi. “Viens pret visiem” Latvijas hiphopā lūko izcelties ar savu agresivitāti un tiešumu.

Foto: Publicitātes foto

“Šī nav tipiskā Latvijas “sadosimies rokās un priecāsimies” hiphopa relīze, ko uzlikt mājas ballītēs. Bet tas noteikti labi skanēs vienatnē braucot ar mašīnu garākā izbraucienā vai "kačājot bicīti" sporta zālē,”

pārliecināts ir reperis.

Mazirbes albums “Viens pret visiem” pieejams mazirbe.bandcamp.com, kur to var gan lejupielādēt par brīvu , gan iegādāties par maksu. Tuvākajā laikā albums būs pieejams arī visās populārākajās audio straumēšanas platformās.

Albuma vizuālo noformējumu veidojusi Ineta Šulca.

Nepalaid garām!

Uz augšu