Režisore Cilinska pirmo reizi runā par jauno mīlestību ar aktieri Dombrovski

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Pērn kļuva zināms, ka slepus apprecējies aktieris Egons Dombrovskis, par sievu apņemot latviešu režisori Antru Cilinsku. Nu Cilinska intervijā izdevumam "Ieva" atklāj, kā sākās abu mīlasstāsts. 

Par to, ka Dombrovskis un Cilinska mijuši laulības gredzenus, pērn ziņoja "Privātā Dzīve". Tobrīd abi no plašākiem komentāriem atturējās. Nu Cilinska pastāstījusi, kā abi satuvinājās.

Vaicāta, kā noticēt, ka mīlestību iespējams sagaidīt arī pusmūžā, Cilinska teic: "Brīnumi notiek! Un tas ir skaisti, un ja mēs tam vēl noticam... Ai, ko tur ticēt vai neticēt, baudi un priecājies.

Es arī biju izdomājusi, ka strādāšu, mierīgi dzīvošu un man nevienu vairs nevajag.

Bet es esmu tāds cilvēks, kurš pieņem lietas, un tas mani atkal aiznes straumē. Man šķiet, ka dzīvē vajag ļauties. Ja tev šādi ir izkritušas kārtis, tad pieņem tās! Nevaru teikt, ka esmu neprātīga, bet, ja jūti, ka tev ir tas klikšķis ar otru cilvēku, un jums sapas, tas taču ir tik forši! Ja sāksi prātot, kā tas tagad būs, tad nekā nebūs, jo nav iespējams izrēķināt un paredzēt visus gājienus uz priekšu. Manuprāt divu cilvēku attiecībās galvenais ir sapratne, un tad ir arī cieņa."

Cilinska atklāj, ka abus kopā savedis darbs: "Egons filmējās seriālā "Uzticības persona", ko mēs veidojām, un kaut kā filmēšanas laikā saskatījāmies. Aktieri, kā zināms, ir ļoti runātīgi un labi spēj izteikt visādus komplimentus, bet es pret to esmu visu laiku bijusi diezgan atturīga un salta – ne mazums kopā ar aktieriem strādāts. Bet gadās izņēmumi. Neklausies, neklausies, bet beigās sāc ieklausīties un - nākas noticēt.

Un par šo sastapšanos esmu priecīga un liktenim pateicīga."

Iepriekš Dombrovksis bija laulībā ar floristi Evitu Dombrovsku. 

Vairāk lasiet izdevuma "Ieva" 1. maija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu