Agritas Bindres meita gatavojas kāzām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/esterebindre

Realitātes šova “Ģimene burkā” iepriekšējās sezonas dalībnieku Bindru ģimenē gaidāms īpašs notikums - Estere gatavojas kāzām.

Agritas vecākā meita Estere atklāj, ka jau šīs vasaras izskaņā gatavojas precēties. 

"Kāds Esterei jautāja – nu kad tad būs tās kāzas? Un Estere atbildēja – jo ātrāk, jo labāk. Bet, tā kā mēs zinām, ka “jo ātrāk, jo labāk” nav iespējams un ir jāgaida vismaz trīs mēneši, nu tad gaidām,”  atklāj Agrita. Steigties nevar, jo Estere vēl nav pilngadīga, un šī iemesla dēļ viņai nav arī saderināšanās gredzena – pati visu laiku esot spiedusi uz to, ka jāsagaida vismaz pilngadība.

Par savu izvēli un attiecībām Estere ir pilnīgi pārliecināta: “Pa visu šo laiku, kamēr esmu kopā ar savu draugu, es esmu sapratusi to, ka ar viņu patiešām spēju iztēloties savu dzīvi nākotnē. Es noteikti varu teikt to, ka man ir blakus īstais mans cilvēks, un jau nevaru sagaidīt, kad būšu sieva.”

Arī Agrita atklāj, ka jau astoņus mēnešus ir attiecībās un saņēmusi mājienus par kāzām.

Atgādinām, ka šovs "Ģimene burkā" 2023. gadā pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni saistībā ar viņas ģimenes lēmumu atdot mājas mīluli suni Mailo jauniem saimniekiem dzīvei pie ķēdes. Ģimene tolaik saņēma asu sabiedrības nosodījumu.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu