Katrīnai Dimantai galvā pavasaris un radusies jauna dziesma "Nedaudz bail"

TVNET
Foto: Tenis Dimants

Mūziķe Katrīna Dimanta piedāvā dzīvespiecīgu dziesmu par mīlestību “Nedaudz bail”. Tā stāsta par saskatīšanos un nedrošību atzīties, ka patiesībā patika ir daudz lielāka, nekā sākumā bija šķitis. Viss būs kārtībā!

Dziesmā “Nedaudz bail” savijas folka skanējums ar popmūzikas melodiskumu, radot tādu kombināciju, kurai viegli dziedāt un dejot līdzi. Dziesma ir dzīvespriecīgs stāsts par mīlestību un biklumu, kas rodas, sastopoties ar jaunu simpātiju, taču arī nes cerību un pārliecību, ka viss būs labi.

Šī dziesma ir pirmā no Katrīnas Dimantas topošā albuma “spēles", kuru plānots izdot 2025. gada pavasarī. Katrīna saka: “Spēles mēdz būt dažādas – galda spēles, sporta spēles un arī intrigu pilnās cilvēcisko attiecību spēles. To vēlos atspoguļot savā nākamajā mūzikas albumā. Nesen atskārtu, ka man ir ko teikt! Varbūt kādam tas jādzird.”

“Nedaudz bail” Katrīna ierakstījusi kopā ar savu grupu “Zeltrači”, tās sastāvā: Kristaps Strods, Rolands Zelčs, Matīss Uškāns un Reinis Briģis, kurš ir arī dziesmas producents. Dziesma tapusi ar LaIPA Izglītības un kultūras atbalsta struktūrvienības (KI fonda) atbalstu.

Jaunais singls "Nedaudz bail" ir pieejams visās galvenajās mūzikas straumēšanas platformās. Katrīna cer, ka dziesma iedvesmos klausītājus pārvarēt savas bailes un izbaudīt dzīvespriecīgo mīlestību.

Nepalaid garām!

Uz augšu