"Manī vispār nav nekāda aizvainojuma." Binnija par attiecībām ar bijušo vīru Dž. Dž. Džilindžeru

Sejas.lv
Binnija Ārberga un Dž.Dž.Džilindžers 2007. gadā
Binnija Ārberga un Dž.Dž.Džilindžers 2007. gadā Foto: Evija Trifanova/LETA

Sajūtu salona "BBbinnija" īpašniece un raidījuma "Dzīvīte" vadītāja Binnija Ārberga intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, kādas ir viņas pašreizējās attiecības ar bijušo vīru režisoru Dž. Dž. Džilindžeru.

Kā zināms, abi apprecējās 2006. gadā, bet izšķīrās trīs gadus vēlāk. Šī bija režisora ceturtā laulība.

Vaicāta, kā Binnija pārvarēja aizvainojumu, viņā teic: "Ai! Nepārvarēju! Būs banalitāte - laiks tiešām visu dziedē. Tagad manī vispār nav nekāda aizvainojuma. To dzīvi, kas man bija kopā ar viņu, tagad skatos kā filmu, un es jau arī biju vainīga. Diemžēl toreiz, lai cik tas būtu skumji, to neredzēju, un tādēļ aizvainojums mani bija ārprātīgs. Bet viss notiek tā, kā tam ir jānotiek."

Nav noslēpums, ka Binnija savu bijušo vīru iesūdzēja tiesā, iesaistīta bija nauda. Vai tā izpaudās viņas aizvainojums? "Tās bija materiālas lietas, kuras viņš ļoti džentlmeniski bez tiesas sprieduma nokārtoja. Tas ir vēl viens pluss tam, ka viņš ir labs cilvēks."

Binnija nenožēlo savu rīcību, paskaidrojot: "Nē, jo nauda ir dzīva un pret naudu jāizturas ar lielu godbijību. Toreiz mēs nevarējām vienoties, jo droši vien abi bijām aizvainoti. Tiesa ir instance, nekas vairāk."

Runājot par pašreizējām attiecībām ar bijušo vīru, Binnija atklāj, ka tās esot kolosālas un Džilindžers pat ir viņas salona klients. "Viņš ir viens no cilvēkiem, kurš mani saprot. Man vēl joprojām ir drebežē pirms viņa pirmizrādēm, jo ļoti gribas, lai viņam izdodas. Ja šķiršanās notiktu tagad, es reaģētu un darītu pilnīgi citādi. Bet toreiz bija tā, kā bija...

Vienīgais, ko izdarīju pareizi, ir tas, ka publiski iepauzēju ar runāšanu. Uz karstām oglēm var sarunāt šausmu lietas. Un, manuprāt, visu cilvēkiem zināt nevajag, reizēm labāk ir paklusēt..."

Kā zināms, Džilindžers šobrīd ir laulībā ar rakstnieci Ingu Grencbergu, bet Binnija audzina dēlu Luisu. 

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 15. maija numurā!

Uz augšu