Nav divu Tomu Račs un Mauku Sencis, seši aziāti bagāžniekā, nereģistrējamās bruņumašīnas un profesors Čamdiņš (1)

Foto: TVNET kolāža

Laikā, kad Eirovīzija jau noslēgusies bet pasaules hokeja čempionāts tikai sācies, TVNET kultūras redaktors Toms Treibergs un publicists Toms Lūsis ir atgriezušies, lai ar saviem trāpīgajiem komentāriem salabotu valsti. Apkārt notiek pārāk daudz nejēdzību, lai par tām nerunātu.

Vai jūs zināt, kā izskatās automašīna “Peugeot 307”? Kā jums šķiet, cik daudz cilvēku tajā var sasēsties? Pareizā atbilde ir nevis pieci, bet gan astoņi. Tiem vienkārši jābūt pietiekami maziem vai lokaniem. Abi Tomi sniegs izsmeļošas pamācības, kā to pareizi paveikt, kā arī – kurus robežkontroles punktus šādi necensties šķērsot.

https://www.tvnet.lv/8017322/par-atbalsta-sniegsanu-migrantiem-latgale-aiztureti-srilankas-pilsoni

Ogres tehnikumā negaidīti atcelts pēc ikgadējā futbola kausa paredzētais Mauku Senča un Grandmastera Neona koncerts. Kāpēc tā? Jo izrādījies, ka grupa, kuras populārākās dziesmas ir “Piepi*t seju” un “Pi*tavmam”, savās dziesmās izmanto rupjus vārdus. Tas ir tikpat pārsteidzoši un negaidīti kā Guntara Rača dzejā atrast atskaņas.

Treibergs uzstāsies ar nelielu lasījumu no tehnikumā aizliegtā mūziķa dziesmas “Vālodzes”, bet Lūsis viņu izaicinās uz kādu savdabīgu spēli – ”Atmini Rača dzejoļa nākamo vārdu”. Sākumā Treibergam pārāk neveicās, bet uz beigām jau piešāvās un blieza kā labākajās Liepājroka dziesmās.

Nepalaid garām!

Uz augšu