"Radošās mazspējas p..djec!" Mielavs publiski "uzbrauc" Gustavo, Rutulim un Patrišai (17)

Sejas.lv
Ainars Mielavs, Normunds Rutulis, Patriša un Gustavo
Ainars Mielavs, Normunds Rutulis, Patriša un Gustavo Foto: LETA, publicitātes / TVNET kolāža

Nule klajā nākusi repera un producenta Gustavo jaunākā dziesma un mūzikas video "Nepārmet man 3000" ar Patrišas (Patrisha) un Normunda Rutuļa piedalīšanos. Par dziesmu skarbi publiski izteicies dziedātājs un dziesmu autors Ainars Mielavs.

"Jaunais skaņdarbs ir Raimonda Paula 1969. gadā ierakstītās dziesmas "Nepārmet man" svaiga versija ar citādu saturisku ievirzi. Tajā dzirdams vairāku laikmetu sakausējums, kurā tika apvienots pagājušā gadsimta 70. gadiem raksturīgais estrādes skanējums ar bagātīgu un dinamisku mūsdienu hiphopa stilistiku. Dziesmas tekstu papildināju ar jauniem pantiem, kuros no klausītāja skatu punkta izstāstīju stāstu par to, kā savulaik iemīlēju viena no saviem iedvesmas avotiem, repera André 3000 daiļradi," prezentējot jauno skaņdarbu, izteicās dziesmas līdzautors un izpildītājs Gustavo

Publiski par skaņdarbu sociālajos tīklos izteicies Ainars Mielavs: "Šāda stila viedoklis nav raksturīgs "Facebook" visumā delikātajai auditorijai. Tomēr šis jau ir reāls radošās mazspējas p..djec!

Gustavs Butelis ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patriša tērētas marionetes. Jums visiem pat kājas noskalot Raimondam būtu jāaizliedz ar likumu!

Man bija deviņi gadi, kad pirmo reizi izdzirdēju šo ģeniālo Paula un Alfrēda Krūkļa dziesmu. Klausījos diendienā. Vēl tagad vārdus atceros. Šie, īpaši Rutulis ar savu mēdīšanos, ir to ir prasti izķēzījuši, paši nespēdami salikt secībā pat trīs atmiņā paliekošas notis."

Komentāru sadaļā ļaudis metušies komentēt. Vieni atbalsta Mielavu, paužot neizpratni, "kāpēc ir jāizķēzī klasika", citi teic, ka izteiktās kritikas dēļ noklausījušies skaņdarbu, un tas iepaticies. 

Dziesma tapusi īpaši "3. Lielā koncerta" repertuāram un uz grandiozās koncerta skatuves pirmo reizi dzīvajā atskaņojumā skanēs 1. jūnijā Mežaparkā.

Uz augšu