"SLAVENĪBAS UZ OGLĒM" Arturs Krūzkops gatavo BBQ ribiņas un atklāj, kā pavada laiku ārpus teātra

Sejas.lv

Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti – kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar aktieri Arturu Krūzkopu gatavojam BBQ ribiņas ar marinētiem redīsiem.

Arturs Krūzkops kopā ar šefpavāru un raidījuma vadītāju Raivo Žani Behmani gatavoja BBQ ribiņas īpašā veidā. 

Kamēr tās gatavojas, Arturs pagatavoja čimičuri mērci, bet Raivo Žanis - plakanmaizi, kas piestāv šim vasarīgajam ēdienam tikpat labi kā glāze alus.

Foto: Arturs Krūzkops gatavo BBQ ribiņas

Raidījumā Krūzkops runāja par savām Limbažu saknēm, lomu Dailes teātra izrādē "Meistars un Margarita" un hobijiem ārpus teātra. 

Arturs runā arī par gatavošanu, bet atzīst, ka labprāt to dara tad, ja viņam ir brīvs laiks.

"Bet, jā, vasarā griliņš kuras!" teic aktieris.

Raidījums tapis sadarbībā ar "Lidl".

Uz augšu