"Balss maskā" uzvarētāja pirmo reizi izsakās par attiecībām ar aktieri Šelegovski

Sejas.lv
Foto: instagram/nansija_g, LETA / TVNET kolāža

Digitālā satura veidotāja Nansija Garkalne ne tikai uzvarēja šova "Balss maskā" ceturtajā sezonā, bet arī kādu laiku ir attiecībās ar aktieri un reperi Igoru Šelegovski. 

Uz "Kas Jauns" jautājumu, kā abi saskatījušies, Nansija atbild: "Šo es daudz negribu komentēt, jo tas ir garš un maģisks stāsts – reāls potenciāls filmas materiālam. Mūsu satikšanās ir neizskaidrojamu sakritību virkne."

Taču viņas nodomi ir nopietni, un viņa pieļauj, ka pati reiz nodibinās ģimeni un kļūs par mammu. "Jā, pilnīgi noteikti. Tas ir skaisti, bet ne šodien. Bet kas zina, kā dzīve iegriežas!" teic Nansija.

Pats Šelegovskis 2022. gada intervijā sacīja, ka tobrīd bija veselīgās attiecībās, taču viņā "tomēr norezonē sievietes kuces". "Tāda, kas uzkrāsojusies, blondiem matiem, augstiem papēžiem, izvēlas džekus, kas brauc ar BMW. Vidusskolā man tāda salauza sirdi. Viņa izvēlējās mani, es biju laimīgs, un tad viņa man salauza sirdi. Man liekas, ka netieši arvien par to domāju, instinktu līmenī manī arvien nostrādā kuču signāli," sacīja aktieris.

Jau ziņots, ka Garkalne kļuva par šova "Balss maskā" ceturtās sezonas uzvarētāju. Viņa slēpās zem Lapsas maskas.

Garkalne savu balvu - 5000 eiro - nolēma ziedot SOS Bērnu ciematiem Latvijā, lai palīdzētu izaugt bez vecāku gādības palikušiem bērniem un jauniešiem.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 21. maija numurā!

Uz augšu