Dagmāra Legante-Celmiņa atminas "Seksa un lielpilsētas" cienīgu randiņu ar vīru

Sejas.lv

TV raidījumu vadītāja Dagmāra Legante-Celmiņa intervijā žurnālam "Ieva" atsauc atmiņā laiku, kad sāka tikties ar vīru, uzņēmēju Normundu Celmiņu. 

Kā zināms, abi ir kopā 16 gadus.

Abi iepazinās laikā, kad Legantei bija "Ņujorkas posms". "Man bija jau trīsdesmit, domāju - ne jau visiem vajag apprecēties un dzīvot ģimenē, esmu visai pašpietiekama, jau gandrīz bija Zaļā karte dabūta, viss tā kā sakārtojās... Jo pirms tam bija tāds izmisīgais posms, kad gāju uz katru randiņu un domāju: nu šitais būs īstais! Un acis badā! Bet tad atslābu - ja nav, tad nav, var taču dzīvot arī bez vīra un attiecībām! Un satiku Normundu."

Viņa turpina:

"Zinu, ka arī citām tā bijis - vīrietis tik ļoti pievērš tev uzmanību, ka ar to tevi arī paņem. Atceros, Normunds uzaicināja mani uz operu, bet man nebija nekā īsti piemērota, ko uzvilkt mugurā... (..) Normunds atnāk, nopircis man kleitu un kurpes, lai es varu iet ar viņu uz operu! Nu pasaki, ka tas nav super?!"

"Skaisti, un mani aizkustina tie brīži, kad sieviete var būt sieviete un vīrietis var būt vīrietis. Man patīk būt sievietei un ļaut vīrietim būt vīrietim - parūpēties un būt stiprajam. Nevis "es pati varu nopirkt", "es pati varu izdarīt"... Varēt jau varu, bet vai vajag?" tā Legante-Celmiņa.

Kā zināms, Dagmāras un Normunda ģimenē aug divas meitas Šarlote un Odrija, Normundam ir arī divi dēli no pirmās laulības.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 22. maija numurā!

Uz augšu