Šovs "Ģimene burkā" pārtrauc sadarbību ar vēl vienu ģimeni (2)

Sejas.lv
Līvas Lauska-Luca
Līvas Lauska-Luca Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju šovs "Ģimene burkā" nolēmis pārtraukt sadarbību ar daudzbērnu mammu Līvu Lausku-Lucu, liecina ieskats jaunākajā sērijā.

Pēc četru mēnešu prombūtnes šova "Ģimene burkā" nu jau bijušās dalībnieces Līvas Lauskas-Lucas mājā ieradās viņas vīrs un četru bērnu tēvs Henrijs.

Bērni no laimes spiedza, turpretī Līva pret viņu izturējās kā pret svešinieku. Lai saglābtu abu laulību un rastu risinājumu bērnu audzināšanā, palīgā devās izaugsmes trenere Vita Solo.

Līva par Vitas ierašanos nebija priecīga, turklāt kļuva rupja gan pret eksperti, gan raidījuma filmēšanas komandu, izdzenot viņus no mājas.

Vēlāk Līva skaidroja, kāpēc šovam vispār pieteicās:

"Es pieteicos raidījumā, nevis lai uzlabotu attiecības ar vīru, bet lai parādītu to, ka viena māte ar četriem bērniem var dzīvot un justies labi. Jā, šeit eksistē arī bērnu tēvs, bet es šovā pieteicos bez viņa."

Henrijs izteicis gatavību doties arī pie ģimenes terapeita, un attiecību eksperte Vita Solo centās strādāt ar Līvu un noskaidrot, vai viņa būtu gatava šādam solim, taču daudzbērnu mamma paziņoja, ka nevēlas sadarboties.

"Es redzu, ka Līva ir gatava strādāt tikai un vienīgi ar sevi, pati attīstīties, nodarboties ar savu izaugsmi, lai justos labāk un komfortablāk savā ikdienā. Taču tas neatbilst šī raidījuma mērķim, tāpēc, manuprāt, šī ir lieliska iespēja dot vietu citai ģimenei, kura ir gatava atvērties un strādāt, lai uzlabotu ģimenes kopējo situāciju," komentēja terapeite.

Ņemot vērā šova dalībnieces nevēlēšanos risināt ģimenes saspīlējumus, raidījuma veidotāji atzina, ka tas neatbilst "Ģimene burkā" misijai un vērtībām, tāpēc pieņēma lēmumu pārtraukt sadarbību ar Līvu Lausku-Lucu.

Veidotāji sola, ka jau drīzumā televīzijas skatītājiem būs iespēja sekot līdzi jaunas ģimenes gaitām.

Kā zināms, šis nav pirmais gadījums, kad raidījums lēmis pārtraukt sadarbību ar kādu no ģimenēm. Pirms gada "Ģimene burkā" pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni saistībā ar viņas ģimenes lēmumu atdot mājas mīluli suni Mailo jauniem saimniekiem. Ģimene tolaik saņēma asu sabiedrības nosodījumu.

Uz augšu