Lelde Dreimane no mīļotā saņēmusi trīs saderināšanās gredzenus (2)

Sejas.lv
Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane
Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane Foto: Ieva Lūka/LETA

Aktrise Lelde Dreimane, kura ir attiecībās ar hokejistu un uzņēmēju Ēriku Ozollapu, raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāj abu bildinājuma stāstu. Kā izrādās, tas izskanējis vairākkārt. 

Dreimane teic, ka tikusi bildināta trīs reizes. "Acīmredzot cilvēks ir dāsns. Viņam ir īpašas vēlmes..." teic Dreimane, piebilstot, ka viņai jau ir trīs gredzeni.

Lelde atklāj, ka pirmajā reizē viņam bijis "īpašais gredzens". "Mēs stāvam viens otram pretim, un viņš saka: ja šis gredzens tev, Lelde, derēs, tad šis ir lemts, lai piepildītos. Un tas ir kā filmās. Liekam, liekam, un aiziet, un perfekti der! Kopš tā mēs sapratām, ka ir!" atceras Lelde.

Otrais bildinājums izskanēja restorānā - draugu kompānijā. Tiesa, Leldei bildinājuma ideja šķitusi klišejiska. "Viesmīlis atnāk, noliek saldo ēdienu, un tas saldais ir tik skaists! Bet es skatos: kaut kas interesants... Visi saprot, es nesaprotu!" atklāj Lelde, piebilstot, ka, viņasprāt, bildinājumam jābūt kaut kam privātam, bez pompozitātes. 

"Es biju arī sašutusi, ka to [otro] saderināšanās gredzenu viņam palīdzēja izvēlēties viņa labākā draudzene, kura mani nepazīst nemaz, un viņa viņam iesaka, kas varētu patikt man. Kā viņa var zināt, kas man vispār patīk?! Lai viņa man piedod, bet..." atzīst Lelde.

"Trešā reize vairs nebija tik romantiska, bet gredzens ir īstais!" atklāj aktrise, tiesa gan, neatklājot abu kāzu plānus.

Vairāk skaties 1188.lv!

Uz augšu