Krīvēns pirmo reizi runā par jaunajām attiecībām

Sejas.lv
Jānis Krīvēns
Jānis Krīvēns Foto: publicitātes

Grupas "Singapūras satīns" mūziķis, TV un interneta personība Jānis Krīvēns intervijā žurnālam "Santa" runā par savu attiecību pieredzi. 

Krīvēns atklāj, ka viņam bija trīs gadus ilgas attiecības, bet, kad tās izjuka, viņš jutās "sagrauts, pilnībā iznīcināts".  Viņš atklāj, ka abiem bijusi laba sadzīve, bet nebija seksuālās saderības. "Laika gaitā tā pārtapa par māsas un brāļa mīlestību," saka Krīvēns.

"Man baigi sāpēja, un es ātri atradu sev plāksteri - citas attiecības. Tur it kā viss bija kārtībā, bet pēc pāris mēnešiem arī viņa mani pameta, jo, izrādījās, es pats esmu bijis plāksteris," teic Krīvēns un neslēpj, ka savās sāpēs sācis sāpināt citas meitenes. 

"Viens foršs vakars, divi, nedēļa, reizēm pat mēnesis, un es nozudu. Nevaru izskaidrot, kas manā galvā notika," neslēpj Krīvēns. "Man līdz šai dienai grauž par dažām meitenēm, kurām neesmu saņēmies atvainoties. Bet, domāju, tas arī vairs nav vajadzīgs - viņām jau sen ir citas aktualitātes. Kam vajag, lai es uzrastos ar negatīvajām atmiņām? Bet tas mani grauž. Jo sievietes nedrīkst sāpināt.

Bet zini, kā: es neesmu slikts, vienkārši drusku bojāta prece.

Un es mācos un kļūstu labāks," teic Krīvēns un atklāj, ka viņam jau kādu laiku ir jaunas attiecības. 

Vaicāts, kā tajās jūtas, mūziķis teic: "Droši, harmoniski, mierīgi. Man ikdienā pietiek skrējiena, stresa, steigas, adrenalīna, tāpēc man patīk, ka mājās ir miers, var paklusēt, ir mīļi un labi." Tāpat viņš atklāj, ka ir arī domājis par bērniem.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" jūnija numurā!

Uz augšu