Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Mika Dukura attiecības ar mīļoto ievirzījušās nopietnā gultnē (2)

Mūziķis Miks Dukurs ar bijušo sievu un bērnu māti Lauru Dukuri esot panākuši vienošanos bērnu jautājumā, šonedēļ raksta "Kas Jauns". Tāpat ar bērniem beidzot iepazinusies mūziķa draudzene. 

Dukurs žurnālam "Kas Jauns" teic, ka šobrīd dzīvo 15 minūšu brauciena attālumā no bērniem un katru nedēļu ņem viņus pie sevis.

"Šķiroties visu esam centušies sakārtot mutiskā vienošanās ceļā, bez juridiskas iejaukšanās. Un, pēc vienošanās, man ir divas dienas nedēļā, kuras varu pavadīt ar bērniem, taču es gribētu vairāk," tā Dukurs. 

Viņš piebilst: “Domāju, ka manai bijušai sievai un bērnu mammai ir ļoti paveicies ar manu jauno mīlestību, jo viņa ir ļoti saprotoša. Lai arī Endijai pašai vēl nav bērnu, nav pieredzes kā mammai, viņa labi tiek ar bērniem galā. Viņi ir kļuvuši par labiem čomiem. Man par to ir liels prieks.”

Arī Endija piekrīt, ka ar Mika bērniem ir atradusi kopīgu valodu - viņi satiekas, kad ciemojas pie Mika, jo abi vēl nav uzsākuši kopdzīvi. 

Šā gada janvārī Endija sacīja, ka iepazinusies ar bērnu mammu Lauru Dukuri. "Mēs sākumā runājam tikai par bērniem - par to, kā būtu labāk, kā es vispār pati uz to skatos." Dāmas tolaik nolēma, ka vēl nav pienācis īstais brīdis, lai tiktos ar bērniem. Tam par iemeslu bija Lauras vēlme bērnus pamazām sagatavot, lai arī viņi ir informēti par to, ka vecāki ir šķīrušies. 

Jau ziņots, ka Dukuri izšķīrās pērn rudenī. Abi reiz saskatījās kāpņu telpā, jo dzīvojuši viens otram kaimiņos. Viņi mija gredzenus 2012. gada septembrī, un laulības laikā pasaulē nākuši divi bērni - Frenklins un Melānija. Nu Dukurs ir jaunās attiecībās ar influenceri Endiju Kalniņu jeb Kalendy.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 4. jūnija numurā!

Uz augšu