Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Atkal Jānis! Šovu zvaigzne Agrita gatavojas precēties (4)

Šova "Ģimene burkā" bijusī dalībniece Agrita Bindre gatavojas kāzām - viņa saņēmusi bildinājumu no vietnē "Tik Tok" iepazīta vīrieša. 

Agrita sarunā ar "Privāto Dzīvi" teic, ka viņas mīļotā vīrieša vārds ir Jānis. Viņa jau iepriekš publiski paudusi, ka viņas tēvs ir Jānis, vecākās meitas tētis ir Jānis, bijušais vīrs ir Jānis, un pagājušajā gadā viņas ceļš krustojās ar vēl vienu Jāni.

Pēc tam, kad Agrita par savām attiecībām paziņoja sociālajos tīklos, viņai cilvēki esot rakstījuši: "Ārprāts, vai zini, kāda ir viņa pagātne?" Agrita gan uzsver, ka skatās uz to, kāds cilvēks ir tagadnē. 

Viņas mīļotais darbojas celtniecības nozarē un bieži mēdz doties darba gaitās uz ārzemēm. Šāds attiecību modelis gan Agritu apmierinot.

Runājot par bildinājumu, tas esot izskanējis jūras krastā maija beigās, un to palīdzējusi organizēt viņas vecākā meita Estere. 

Atgādinām, ka Bindre iepriekš filmējās raidījumā "Ģimene burkā". Pērnā gada pavasarī ģimene izpelnījās sabiedrības nosodījumu par sižetu, kur Agrita atdod savu sunīti Mailo dzīvei pie ķēdes. Pēc ažiotāžas raidījums pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 4. aprīļa numurā!

Uz augšu