Gundega Skudriņa vaļsirdīgi par attiecībām ar bijušo vīru (1)

Sejas.lv
Gundega Skudriņa
Gundega Skudriņa Foto: Edijs Pālens/LETA

Pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa, kura pērn paziņoja par šķiršanos no vīra, intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, kādas ir abu attiecības šobrīd. 

Pērn kļuva zināms, ka izjukusi viņas un uzņēmēja Gundara Skudriņa 20 gadus ilgā laulība. Abu laulībā dzimušas trīs meitas. Nu Skudriņa uzplaukusi jaunās attiecībās, kuras gan neafišē.

Vaicāta, kā viņai izdevies saglabāt labas attiecības ar bijušo vīru pēc šķiršanās, viņa teic: "Vienmēr sev līdzās esmu izvēlējusies cilvēkus ar līdzīgu vērtību sistēmu, tādas mums bija arī ar bijušo vīru. Mums abiem bērni ir ļoti svarīgi, tāpēc gājām tādu šķiršanās ceļu, lai visiem būtu pēc iespējas komfortablāk. Tas gan nozīmēja abiem lauzt savu ego, paspert nelielu solīti pretī, lai viss kārtotos civilizēti un cieņpilni.

Svarīgi neieciklēties uz negatīvo, bet notikušajā meklēt ari labo.

Pirmkārt, jāpieņem esošā situācija, otrkārt, jānovērtē viss foršais, ko devis otrs un ko radījāt abi kopā, un tad ar šādu attieksmi var veidot ko jaunu."

Gundega arī uz savu dzimšanas dienas balli bija uzaicinājusi bijušo vīru. "Es neizsvītrošu no savas dzīves cilvēkus, kas man bijuši dārgi, tikai tāpēc, ka mainījusies situācija.

Viņš bija un būs man svarīgs dzīves cilvēks, kurš bijis man līdzās vairāk nekā divdesmit gadu, mums ir trīs fantastiskas meitas, kuras mums abiem rūp.

Man tas šķistu ļoti savādi, ja, sapulcinot dzīves svarīgākos cilvēkus, starp tiem nebūtu Gundara, kurš bijis mans lielākais balsts daudzus gadus. Arī viņa mamma ir man tuvs cilvēks, un, starp citu, arī viņa mani uzaicinājusi uz savu 80 gadu jubileju, uz kuru došos ar lielāko prieku. Tie ir cilvēki, kurus es cienu un cienīšu, un tas neko nemaina manā privātajā dzīvē."

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 12. jūnija numurā!

Uz augšu