Aminata iestūrējusi laulības ostā

TVNET
Dziedātāja Aminata Savadogo uzstājas Latvijas Mūzikas Lielajā Koncertā Mežaparka Lielajā estrādē.
Dziedātāja Aminata Savadogo uzstājas Latvijas Mūzikas Lielajā Koncertā Mežaparka Lielajā estrādē. Foto: Edijs Pālens/LETA

Aminata Savadogo mijusi laulības gredzenus ar savu mīļoto. Kā pagājušajā gadā ziņoja žurnāls "Privātā Dzīve", Aminatas sirdi jau sen iekarojis jauns vīrietis vārdā Ņikita.

Aminata par savu privāto dzīvi ir noslēpumaina un daudz detaļu neatklāj, taču publiskos pasākumos novērots, ka pāri vieno ļoti tuvas un siltas attiecības.

Dziedātāja arī pagājušā gada oktobrī sarunā ar "Apollo.lv" atklāja, ka ir aizņemta sieviete, un ilgstoši.

"Ir iemesls, kāpēc es negribu publiski visiem stāstīt visas savas privātās dzīves detaļas. Bet ir vēl kāda būtiska lieta, kāpēc to nedaru.

Es gribu pasargāt savus mīļos, savu ģimeni, jo viņi jau neizvēlējās publiskas profesijas, viņi nejūtas komfortabli, ja par viņiem parādās publikācijas medijos.

Viņiem tas ir lieks stress. Arī man pašai, jo pēc katras publikācijas atrodas lērums, kuriem gribas izteikt viedokli par mani, manu privāto dzīvi.

Es neslēpju patiesībā. Es sargāju, jo reizēm tas var būt arī sāpīgi. Nav patīkami, ka kāds mēģina ielīst tavā guļamistabā. Es arī nesaprotu, priekš kam tas ir vajadzīgs."

Pilnu interviju ar Aminatu par viņu pašu, mūziku, ģimeni un daudz ko citu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā TVNET+.

Uz augšu