Izmanto iespēju! Izsludināts kastings uz Kristenas Stjuartes filmu (5)

Sejas.lv
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktrise un režisore Kristena Stjuarte šobrīd Latvijā gatavojas uzņemt savu jaunāko filmu "The Chronology of Water". Nu studija "Forma Pro Films" izsludinājusi kastingu ar iespēju piedalīties kinolentē.  

Tiek meklētas⁠ nebināras personas (18–35 gadi), "drag queens" (18–45 gadi) vai vīrieši, kuri ir gatavi atveidot šo lomu, neformāla izskata cilvēki, kuri var būt ar tetovējumiem (18–38 gadi), un cilvēki ar redzamām rētām (18–45 gadi).

Fotosesija paredzēta jau piektdien, 14. jūnijā. 

Tāpat aicinātas pieteikties aktrises otrā plāna lomām ainām "Sieviešu peldēšanas komandas dalībnieces". Tiek meklētas sievietes no 18 līdz 25 gadu vecumam. 

Studija informē, ka ainas sieviešu dušā un ģērbtuvē ietver daļēju vai pilnīgu atkailināšanos. Vēlams dabīgs izskats, dabīgs apmatojums uz kājām un bikini zonā, bez tetovējumiem, pīrsingiem un permanentām procedūrām.

Filmēšanas periods būs no 25. jūnija līdz 31. jūlijam (1–2 filmēšanas dienas).

Kā zināms, Stjuarte februāra beigās ieradās Latvijā, lai meklētu vietas savas jaunās filmas – biogrāfiskās drāmas "The Chronology of Water" – uzņemšanai.

Martā kino zvaigzne amerikāņu šovā "The Late Show with Stephen Colbert" apstiprināja, ka filma patiešām tiks uzņemta Latvijā. "Es par šo filmu domāju jau sešus septiņus gadus. Es nezinu, vai tā būs laba, bet es par to ilgi esmu domājusi. Mēs filmēsim Latvijā. Tur piedalīsies Imodžena Pūtsa un Tora Bērča. Es šobrīd esmu pārņemta ar to."

Tāpat arī atgādinām, ka februāra beigās par sociālo tīklu hitu kļuva kadrs, kur Stjuarte pozē kādā Ikšķiles restorānā. Vēlāk aktrise tika manīta Rīgas centrā, apmeklējot vintāžas veikalu.

Uz augšu