FOTO Vasaras koncertsezona Kalnciema kvartālā turpinās

TVNET

Kalnciema kvartālā aizvadīta jau trešā vasaras koncertsezonas ceturtdiena. Āgenskalna iedzīvotājus un viesus priecēja grupas "Juuk" un "Grēcīgie partizāni", bet par vakara ieskaņu parūpējās DJ Dubra. Ieskaties TVNET sagatavotajā foto atskatā!

Pirmie uz skatuves kāpa “Juuk” – folkroka grupa, kas ir daudzu klausītāju iemīļota un atzīta apvienība. 2023. gadā grupas trešais studijas albums “Muļķa stabule” izpelnījās Zelta mikrofonu mūzikas kategorijā “Labākais indie vai alternatīvās mūzikas albums”. Visus sešus grupas mūziķus – Oskaru Jansonu, Edgaru Šubrovski, Sniedzi Prauliņu, Rasu Poli, Ričardu Daukstu un Niku Mosu Rodžersu vieno mīlestība pret dažādu valstu folkloru un rokmūziku.

Jaudīgu turpinājumu vakaram nodrošināja grupa “Grēcīgie partizāni” ar Kārli Pūķi priekšgalā, par kuru Sandris Vanzovičs teicis: “Harismātiskais Pūķis pierāda “punks not dead” leģendas patiesumu – albums ir līdz kaulam piesūcināts ar panku ideoloģiju, lai gan ierakstīts akustiskajā versijā. Pārnopietnas un sirdi plosošas dziesmas ar nenopietniem tekstiem.”

Nepalaid garām!

Uz augšu