Ārsti cīnās par dragkvīna Janīnes dzīvību. Lūdz atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus

Sejas.lv
Foto: amunadavis/Instagram

Pašmāju slavenākais "drag queen" Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) savā "Instagram" informējis par tuva drauga Jāņa (plašākai sabiedrībai zināms kā "drag queen" Janīne) nelaimi. Jānis cietis smagā ceļu satiksmes negadījumā, un ārsti šobrīd cīnās par viņa dzīvību. Kamēr par notikušo ir daudz neskaidrību, Dāvis un Jāņa tuvinieki lūdz atsaukties notikuma aculieciniekus.

Dāvis aizvadītajā nedēļas nogalē lūdza sekotājiem padomu, kā rīkoties, nevarot sazināties ar savu draugu Jāni, kas plašākai publikai zināms kā "drag queen" Janīne. Dāvis saņēma ziņu no drauga Jāņa kolēģiem, ka viņš nav ieradies darbā. Dāvis jau tajā brīdī sapratis, ka kaut kas nav labi, jo Jānis esot ļoti atbildīgs.

Dāvis iesaistīja glābšanas dienestus, lai tiktu drauga dzīvoklī, nodomādams, ka ar viņu kaut kas ir noticis mājās, taču viņa tur nebija. Viens no mediķiem izstāstīja, ka tajā rītā turpat netālu ir noticis satiksmes negadījums, un drīz vien noskaidrojās, ka tajā cietis Jānis. 

Dāvja rīcībā ir informācija, ka Jānis neilgi pirms plkst. 7 no rīta paņēmis "Bolt" skūteri, nobraucis vien dažus desmitus metru, un pēc nepilnām 20 minūtēm kāds atslēdza viņa skūteri.

Kamēr par notikušo ir daudz neskaidrību, Dāvis un Jāņa tuvinieki lūdz atsaukties notikuma aculieciniekus.

Negadījums noticis sestdienas, 15. jūnija, agrā rītā Stabu un Valdemāra ielas krustojumā. 

Dāvja draugs šobrīd ir ļoti smagā stāvoklī, un ārsti cīnās par viņa dzīvību. Dāvis lūdza nezvanīt uz slimnīcu un nejautāt par drauga stāvokli, jo tikai ģimenei ārsti ir tiesīgi stāstīt par cietušo.

Dāvis par jaunumiem sola informēt savos soctīklos.

Uz augšu