Kašers atklāj, vai uztur attiecības ar Samantu Tīnu

Sejas.lv

Multimākslinieks Kašers (īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis) vietnē "Instagram" komunicēja ar saviem sekotājiem, atbildot uz uzdotajiem jautājumiem. Daži no tiem bija ļoti privāti. 

Viens no tiem bija arī par Samantu Tīnu, ar kuru Kašers labu laiku bija tuvi draugi. Kašers ar Samantu savulaik satuvinājās, piedaloties šovā "Četri uz koferiem". Viņi devās kopīgos ceļojumos, pavadīja daudz laika kopā, viņiem bija arī kopīgs džemperu projekts. Samanta bija klāt arī svarīgos Kašera dzīves mirkļos, piemēram, viņa saderināšanās pasākumā un pat kāzās, kur nebija pat viņa ģimenes. Bet nu abi vairs nekomunicē, to viņš nupat apstiprinājis, atbildot uz savu sekotāju jautājumu par šo tēmu.

Viņam tika uzdots jautājums, vai ar Samantu uztur kontaktus. Viņš atbildēja lakoniski, ar vienu vārdu – nē. 

Viņš izmantoja iespēju, lai paskaidrotu vēl ko: "Pie reizes gribu darīt zināmu tiem sekotājiem, kuri atkārtoti raksta par džemperīšiem, – mīļie, man ar tiem vairs nav nekāda sakara! Tas bija fantastisks projekts, kurš savā ziņā simbolizēja mūsu draudzību un kopīgos piedzīvojumus. Ik pa laikam kādu no jums redzu džemperītī uz ielas, un vienmēr mani pārņem siltas sajūtas!

Taču šobrīd tie vairs neatspoguļo manu realitāti, un to nozīme man ir kļuvusi sveša."

Vēlāk sekoja vēl kāds jautājums par draudzību. Proti, kas liek saprast, ka pietiek –  gan attiecībās, gan draudzībā.

Viņš atbildēja: "Man šķiet, ka visu var izrunāt, mainīt, labot, pieslīpēt, ja ir savstarpēja cieņa vienam pret otru – gan runājot par savu partneri, gan draugu attiecībās. Ja nav cieņas vai tā tiek pārkāpta – tad tā ir mana robeža, un parasti es no attiecībām izeju. Es dodu divas iespējas, trešo nekad!"

Foto: Ekrānuzņēmums no kasher_bb/Instagram

Kašers bija arī tas cilvēks, kurš veidoja Samantas Tīnas Eirovīzijas tērpu. Dziedātāja gan toreiz atzina, ka ar labāko draugu sastrādāties nav bijis viegli - abi pēc kāda strīda neesot sarunājušies pat četras dienas. "Tad mēs paraudam piecas minūtes un pēc desmit minūtēm apskaujamies un atvainojamies," kādā intervijā atklāja Tīna.

Viesojoties "Youtube" raidījumā "Žetons par uzdrīkstēšanos ar Dāvidu", Kašers izvairījās atbildēt uz jautājumu, vai atkal būtu gatavs veidot Samantas tērpu, ja viņa vēlreiz pārstāvētu Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. 

Kāpēc draudzībai pienāca gals, nav skaidri zināms. Ne viens, ne otrs publiski nav izteicies sīkāk par abu draudzības beigām. 

Uz augšu