Piesakies! Raidījumam meklē ģimenes, kuras gatavas izjokot slavenības

Sejas.lv
Foto: publicitātes

Skatītāju iemīļotais raidījums "Viltvārdis ģimenē" jau drīzumā atgriezīsies TV ekrānos - šobrīd ir izsludināta ģimeņu pieteikšanās raidījuma jaunajai sezonai.

Raidījumam aicinātas pieteikties ģimenes, kuras ir ne vien azartiskas, jautras un aizraujas ar interesantiem hobijiem, bet arī gatavas izjokot kādu sabiedrībā zināmu personību. Viltvārdim un ģimenei būs jāizstrādā spēles stratēģija un cītīgi jāsadarbojas, lai uzvarētu šajā spēlē, jo katra mazākā kļūda var atklāt, kurš no dalībniekiem nav šīs ģimenes loceklis.

“Viltvārdis ir atpakaļ! Līdz šim esam paviesojušies 11 fantastiskās Latvijas ģimenēs, kurās aizvadītas 11 aizraujošas un notikumiem pārbagātas dienas. Esam ar dažādiem dzīvniekiem mīļojušies, jaunas gleznas radījuši, pārgājienos devušies, maģijas pasaulē ielūkojušies, ledus peldei saņēmušies, gardus ēdienus gatavojuši, skanīgas dziesmas dziedājuši un, protams, arī ģimeņu fotoalbumos iedziļinājušies.

Mūsu slavenībām - izmeklētājiem - pirmās sezonas laikā ne vienmēr šis uzdevums padevās tik raiti, kā paši to bija gaidījuši.

Piedzīvojām ne vienu vien domu gājienā apmaldījušos skatienu un izbrīnā atplestu žokli, bet šīs spēles nekad neprognozējamais iznākums vislabāk atspoguļojās līdz ar noslēdzošās epizodes koprezultātu, kad tapa skaidrs, ka viltvārži ģimenē ir bijuši pārāki pār detektīviem ar bilanci 6:5. Ar nepacietību gaidu iespēju uzzināt, kādus pavērsienus vēl 10 ģimenes un tajās pieņemtie viltvārži būs azotē paslēpuši detektīvu maldināšanai un mūsu visu pārsteigšanai raidījuma otrajā sezonā,” atklāj raidījuma vadītājs Emīls Gatis Liepiņš.

Pirmajā sezonā viltvārdi ģimenē atmaskot devās Arnis Krauze, Jānis Krīvēns, Elita Patmalniece, Intars Busulis, Māra Upmane-Holšteine, Sanda Dejus, Katrīna Dimanta, Kristīne Garklāva, Jana Duļevska, Lauris Reiniks un Jānis Pētersons.

Izaicini slavenību uzminēt viltvārdi jūsu ģimenē, piesakies raidījumam “Viltvārdis ģimenē” līdz 22. jūlijam vietnē tv3.lv/viltvardis!

Uz augšu