Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kokteilis ar slavenību Iluzionists Edžus atklāj lielāko izgāšanos trikā ar apakšbikšu pazušanu

Sejas.lv

Ja tev šķiet, ka uzjaukt kokteili nav nekāda lielā māksla, tad tu maldies. Protams, savienot rumu ar kolu var katrs, bet, ja vēlies iemācīties pagatavot ko sarežģītāku, ar sastāvdaļu saliešanu vienā glāzē būs par maz, jo ir gana daudz knifiņu, kurus zina tikai pieredzējuši bārmeņi. Lai kļūtu par kokteiļu pavēlnieku, TVNET rubrikā "Kokteilis ar slavenību" kopā ar bārmeni Linardu Grundmani un iluzionistu Edžu iemācies pagatavot kokteili "Maģiskais taurentiņš".

Lai tu kopā ar Edžu un Linardu varētu soli pa solim pagatavot kokteili "Maģiskais taurentiņš", vispirms sarūpē šādas sastāvdaļas:

  • 50 ml gaišā ruma;
  • 15 ml kokosriekstu sīrupa;
  • 5 ml laima sulas;
  • 70 ml On Lemon ananasu limonādes;
  • Ananasa čipsu dekoram.

Lai uzzinātu, kādus kokteiļus ir iecienījis Edžus, kāda ir bijusi viņa lielākā izgāšanās un ar kādu neticamu triku burvju māksliniekam izdevās pārsteigt bārmeni Linardu, noskaties video!

Foto: Iluzionists Edžus mācās pagatavot kokteili "Maģiskais taurentiņš".

***

"Klondaika Cafe" piedāvā nesteidzīgu atpūtu kādā no 17 atpūtas un izklaides vietām 13 lielākajās Latvijas pilsētās. Tur vari nobaudīt gardus dzērienus, tiešraidē sekot līdzi aktuālajiem sporta notikumiem kā arī nogaršot kādu no piedāvātajiem ēdieniem.

Raksts tapis sadarbībā ar "Klondaika Cafe".

Uz augšu