Nav divu Tomu Ķirsis pret Staķi, Pūpols par Helmani, Gobzema atgriešanās, ASV prezidenta vēlēšanas un Ričarda tētis (1)

Foto: TVNET kolāža

Šodien pie skatītājiem ar jaunāko sēriju atgriežas Latvijas pasaules labākais podkāsts “Nav divu Tomu”. Ēterā, kā jau ierasts, – TVNET kultūras redaktors Toms Treibergs un publicists Toms Lūsis. Par aktuālāko pasaulē un nebūtiskāko Latvijā. Pilnā nopietnībā.

Šoreiz Tomi apskatīs ASV prezidenta vēlēšanas. Nesen norisinājās pirmās ASV prezidenta kandidātu debates un šokēja visu pasauli ar to, cik ļoti vāji un nepārliecinoši izskatījās Baidens. Brīžam šķita, ka viņš tā īsti nesaprot, kur atrodas. Bet viņam pretī ir notiesāts noziedznieks Tramps, kurš vienkārši brutāli melo.

Kā tas nākas, ka valstī, kurā dzīvo 330 miljoni cilvēku, Tramps ar Baidenu ir labākais piedāvājums? Viņiem abiem kopā ir gandrīz 160 gadi. Pirms vairāk nekā 30 gadiem par ASV prezidentu ievēlēja Bilu Klintonu. Viņš joprojām ir jaunāks par Baidenu un Trampu. Pat Treibergs kopā ar Lūsi ir jaunāki par Trampu.

Tālāk raidījumā par pašmāju tēmām. Un vispirms – Aldis Gobzems nolēmis atgriezties Latvijā un politikā. Kas atgadījies? Gobzems jau pirms laba laika sociālajos tīklos tirgoja savu fototehniku un apģērbu, bet nesen piedāvāja sniegt juridiskas konsultācijas un sagatavot dokumentus tiesvedībai, kā arī pārstāvēt klientu intereses gan Latvijā, gan Spānijā. Tāpēc Lūsis izsaka pieņēmumu, ka viņam vienkārši aptrūkusies nauda. Nevar taču nestrādājot mūžīgi dzīvot Spānijā.

Nepalaid garām!

Uz augšu