Grupa “Jumprava” nolēmusi 31. augusta koncertu pārcelt no Daugavas stadiona uz Mežaparku

TVNET
Foto: Publicitātes foto

Grupa “Jumprava”, kas aizvadītā gala nogalē izziņoja savu līdz šim vērienīgāko solo koncertu “Jumprava XL”, kas gaidāms 31. augustā, informē par koncerta notikuma vietas maiņu – no Daugavas stadiona tas tiek pārcelts uz Mežaparka Lielo estrādi.

Iemesls koncerta notikuma vietas pārcelšanai tiek skaidrots ar māksliniecisko ieceru realizācijas iespējām, kas Mežaparkā ir daudz plašākas un atbilstošākas koncerta mākslinieciskajai vīzijai un tehniskajām prasībām.

Biļetes, kas iegādātas uz koncertu Daugavas stadionā, būs derīgas arī ieejai Mežaparka Lielajā estrādē.

Kā iepriekš ziņots, “Jumprava XL” koncerta datums – 31. augusts – nav izvēlēts nejauši, jo tajā vārda diena ir Aigariem. Tā kā grupas sastāvā ir veseli trīs Aigari, šoreiz savu vārda dienu viņi atzīmēs ar vērienīgu koncertu.

Foto: Publicitātes foto

Jāpiebilst, ka Aigaru diena nav vienīgais svinību iemesls, jo šajā gadā “Jumprava” svin apaļu jubileju, kuras gadskārtas skaitlis, starp citu, ietverts arī koncerta nosaukumā – “Jumprava XL”. Koncerta nosaukumā “XL” apzīmē ne tikai gaidāmā notikuma vērienu un Jumpravas dziesmu lielo nozīmi latviešu kultūrtelpā, bet arī ar romiešu cipariem rakstītu skaitli 40.

Foto: Publicitātes foto

Grupa “Jumprava” izveidota 1984. gadā. Kopš grupas dibināšanas tās pamatsastāvā ir Aigars Grāvers, Aigars Grauba, Aigars Krēsla un grupas dibinātājs Ainars Ašmanis. Pēdējos gadus neatņemama grupas sastāvdaļa ir talantīgais multiinstrumentālists un bundzinieks Rihards Fedotovs. Viņiem kopā, tāpat kā koncerta ģenerālsponsoram DEPO, ir viss, lai darītu lielas lietas!

Foto: Lauris Vīksne

Iepriekšējais grupas lielkoncerts tika krāšņi un veiksmīgi aizvadīts 2019. gadā skatītāju pārpildītajā "Arēnā Rīga", un šogad, svinot apaļo gadskārtu, ir laiks pacelt latiņu jaunā līmenī!

Biļetes uz 2024. gada vasaras noslēguma koncertu “Jumprava XL” pieejamas "Biļešu Paradīzes" kasēs un tīmeklī. Iepriekš iegādātās stāvvietu biļetes uz koncertu Daugavas stadionā būs derīgas ieejai Mežaparkā, savukārt numurētās sēdvietas tiks samainītas pret līdzvērtīgām sēdvietām Mežaparka estrādē un tiks nosūtītas pircējiem uz e-pastu.

Sēdvietu biļešu īpašnieki, kas iegādājušies biļetes "Biļešu Paradīzes" kasēs, tiek aicināti sazināties ar "Biļešu Paradīzi", rakstot uz e-pasta adresi info@bilesuparadize.lv, ikvienai biļetei tiks nodrošināta līdzvērtīga vieta skatītāju rindās atbilstošā cenu kategorijā.

Nepalaid garām!

Uz augšu