Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Sandra Kļaviņa atklāti par savu attiecību statusu (1)

Sandra Kļaviņa
Sandra Kļaviņa Foto: Ieva Lūka/LETA

Jaunā Rīgas teātra aktrise Sandra Kļaviņa intervijā žurnālam "Santa" atklāti runā par šķiršanos no bijušā vīra aktiera Kaspara Zvīguļa un to, vai viņas dzīvē ir jauna simpātija.

Pēc šķiršanās no Zvīguļa un emocionālas pašanalīzes beidzot Kļaviņa jūtoties atguvusies. Vaicāta, vai viņas dzīvē ir kāds īpašs cilvēks, viņa saka: "Nē, esmu viena. Šobrīd neko pastāvīgu nemeklēju." 

Viņa turpina: "Man vispār nav laika, ko veltīt otram cilvēkam. Egoistiski viena biju arī līdz trīsdesmit gadiem, kad apprecējos. Pēc šķiršanās man ilgi likās, ka vairs nemācēšu būt viena. [..] Bet tagad... Viena esmu tāpēc, ka... Negribu sasteigt. Izbaudu kompāniju ar sevi un nejūtos vientuļi. Man patīk būt vienatnē. Un nav kauns arī sabiedrībā iet vienai. Tā pat labāk jūtos, jo ne ar vienu nav jārēķinās. Bet vīriešu uzmanības man pietiek."

Vai tie ir jaunāki vīrieši? "Jā. Tāpēc, ka... Viņiem ar mani ir jautri, viņus interesē mana enerģija. Tikai jaunie vīrieši nedomā, ka būtu jāuzņemas kaut mazākā atbildība par mani, iedarbojas arī vietējās sabiedrības vai ģimenes aizspriedumi."

Kā zināms, Sandra bija precējusies ar aktieri Kasparu Zvīguli, kurš par viņu ir desmit gadus jaunāks. 2014. gadā abi lēma iet katrs savu ceļu. Abiem ir arī kopīga meita Žanete. Kasparam nu ir jauna dzīve un cita sieviete, kas Sandrai ļoti patīk. Kaspars un Sandra uztur labas attiecības. "Tādu sarunu kā šobrīd mums nav bijis. Cilvēciski esmu mana mūža labākajās attiecībās. Jūtos pateicīga," abu attiecības raksturo Kļaviņa.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" jūlija numurā!

Uz augšu