Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Grupa “Idille” izdod savu otro dziesmu “Pāri upei” un mūzikas video

Foto: Publicitātes foto

Jaunā grupa “Idille”, kuru veido Rūdolfs Daņiļevičs, Gunārs Gaumigs, Kristiāns Kosītis un Ralfs Brieze, nodod klausītāju ausīm savu otro singlu ”Pāri upei”. Tā ir alternatīvā kantrī/folka stila dziesma par cerību un vilšanos pilno ceļu līdz saviem sapņiem.

Sadarbībā ar režisoru Artūru Zepu uz lentes kameras dziesmai “Pāri upei” ir tapis mūzikas video. Tā varone ir meitene, kura sapņo kļūt par dejotāju. Ideja gūta, iedvesmojoties no Rūdolfa tēta – Agra Daņiļeviča stāstiem, kad vēl nebija nodibināta deju skola “Dzirnas”, bet kā iesākums tai kalpoja tukša mēģinājumu zāle ar sapņiem un horeogrāfijas idejām piepildītām naktīm.

Grupas dalībnieki ir pieredzējuši mūziķi uz lielām skatuvēm. Rūdolfs Daņiļevičs uzstājas kopā ar tādiem māksliniekiem kā Aminata, Ozols, “KautKaili”. Kristiāns Kosītits ir grupas “Carnival Youth” basģitārists. Gunārs Gaumigs un Ralfs Brieze ir piedalījušies dažādu mūzikas apvienību projektos.

2024. gada sākumā grupa izdeva savu debijas singlu “Neviens”. Pēc vairākām radošajām nometnēm, kur grupas biedri paši ierakstījuši un producējuši savu mūziku, tuvākajos mēnešos gaidāmas vēl jaunas dziesmas.

“Idilles” koncertu varēs dzirdēt šovasar, 10. augustā Bauskas festivālā “TASTE”.

Dziesma “Pāri Upei” ir pieejama visos mūzikas straumēšanas servisos.  

Nepalaid garām!

Uz augšu