Šodienas redaktors:
Krista Garanča

VIDEO Aizdomas, ka populāras influenceres ģimene piemēslo Pierīgas mežu (4)

Jūlija sākumā kāds mežsargs vārdā Raivis devās uz dārziņu teritoriju Olaines novadā, kur pamanījis netālu no ceļa izmestus atkritumu maisus. Vienā no maisiem viņš atradis norādes uz populāras influenceres ģimeni, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu".

Vienā no maisiem Raivis atradis kādai Natālijai adresētu sūtījumu, tur norādītā adrese atrodas vien piecu kilometru attālumā, tādēļ mežsargs nolēmis doties uz norādīto adresi, kur viņu sagaidījusi glauna privātmāja.

Iznākusī sieviete sazinājusies ar vīru un solījusi, ka tuvākajā laikā atkritumi tiks savākti. Atgriežoties notikuma vietā, Raivis atradis vēl arī citus dokumentus. Starp tiem bijis kāda Antona Levdanska līgums ar sporta klubu, kā arī pirkuma čeks apģērbu veikalā par 367 eiro.

Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

"Sieviete norādīja, ka atkritumi tiks savākti, uz to arī paļāvos. Atbraucu nākamajā dienā, atkritumi stāvēja turpat, arī vēl pēc dienas nekas nemainījās. Šajā gadījumā ļoti paveicās, ka starp atkritumiem bija arī šie dokumenti.

Viņu māja atrodas salīdzinoši netālu. Paskatījos internetā, kas ir šie cilvēki, biju pārsteigts," raidījumam stāsta mežsargs Raivis.

Ierakstot interneta meklētāja pieminētā Antona vārdu, "Bez tabu" atklāj, ka sociālajā platformā Instagram viņam seko 117 tūkstoši cilvēku. Antons precējies ar ukraiņu izcelsmes influenceri Sofiju Stužuku, kurai "Instagram" seko teju pieci miljoni cilvēki.

Raidījums norāda, ka starp atkritumiem bija atrodams arī sūtījuma iepakojums, uz kura uzrakstīts "Sofija S", kā arī līgumā ar sporta klubu izmantots kādas Sofijas Levdanskas e-pasts.

Tāpat Sofijas Stužukas "Instagram" profilā atrodams attēls, kas uzņemts pie mājas, kurp devās arī mežsargs.

Portāls "Apollo.lv" iepriekš ziņoja, ka Latvijā dzīvojošā ukraiņu influencere Sofija Stužuka, kura jau vairākus gadus ir attiecībās ar rīdzinieku Antonu Ļevdanski, jūnijā paziņoja, ka lēmusi iesniegt laulības šķiršanas pieteikumu. Dažas dienas pēc šī ieraksta viņa nāca klajā ar jaunu paziņojumu – abi tomēr nešķirsies.

Plašāk "Bez tabu" sižetā:

Uz augšu