Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Zināmas jaunas detaļas par "Eiforijas" turpinājumu

Foto: AP/Scanpix

Noslēpuma plīvurs ir kritis - godalgotajam HBO seriālam "Eiforija" (Euphoria) būs trešā sezona. 

Ziņots, ka ilgstoši atliktās trešās sezonas filmēšana tiks sākta jau 2025. gada janvārī un tajā atgriezīsies visi galvenie aktieri. Lūk, kas zināms līdz šim!

"Esmu sajūsmā, ka jau janvārī mēs sāksim darbu pie "Eiforijas" jaunās sezonas. Mēs nevaram būt laimīgāki par mūsu kreatīvo sadarbību ar Semu [Levinsonu, režisoru] un šo neticamo aktieru sastāvu. Mēs ar nepacietību gaidām, kad jaunā sezona nonāks pie faniem,” sacīja Frančeska Orsi, HBO programmu izpildvaras viceprezidente un HBO drāmas seriālu un filmu vadītāja.

Tas nozīmē, ka trešās sezonas ražošana sāksies teju trīs gadus pēc otrās sezonas pirmizrādes. 2024. gada martā HBO paziņoja, ka jaunās sezonas ražošana ir aizkavējusies. 

To var saistīt ar vairākiem faktoriem, piemēram, rakstnieku un aktieru streiku 2023. gadā; seriāla dalībnieki piedzīvoja milzīgu popularitātes pieaugumu un tādējādi iesaistās vairākos citos projektos; un režisora Sema Levinsona vēlmi veidot seriālu vienam pašam.

Izdevums "Variety" iepriekš ziņoja, Levinsons vērsās pie HBO 2023. gada beigās / 2024. gada sākumā ar savām idejām par trešo sezonu, kas ietvēra piecu gadu laika lēcienu, taču HBO uz laiku nolēma pārtraukt seriāla filmēšanu, līdz tas varēja radoši saskanēt ar iepriekšējām divām sezonām.

Seriāla “Eiforija” galvenajās lomās ir aktrise un dziedātāja Zendeja (Zendaya), Sidnija Svīnija, Džeikobs Elordi, Hanters Šafers, Storma Rīda, Aleksa Demija un Ēriks Deins. Kā zināms, Anguss Klouds, kurš iejutās Fesko tēlā, nomira 25 gadu vecumā 2023. gada jūlijā. Tikmēr daži dalībnieki jau ir norādījuši, ka vairs neatgriezīsies šovā, piemēram, Bārbija Fereira.

Galvenās lomas atveidotāja Zendeja ir arī seriāla izpildproducente.

Seriālam ir augsts vērtējums, un tas līdz šim ir saņēmis 25 "Emmy" nominācijas un ieguvis deviņas balvas. 

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju". 

Uz augšu