Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Skatuves personība Edgars Bāliņš dalās ar sirsnīgu video pēc koncerta Smiltenē

Komiķis Edgars Bāliņš piedalās "Politiķu cepienā" sarunu festivālā "Lampa" Cēsu pils parkā.
Komiķis Edgars Bāliņš piedalās "Politiķu cepienā" sarunu festivālā "Lampa" Cēsu pils parkā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Līdz 21. jūlijam Smiltenē turpinās kultūras programma "Vasaras vakari Smiltenē". Šovakar pl. 21.00 Tepera ezera promenādē notiks Aijas Andrejevas un pavadošās grupas koncerts, savukārt vakaru noslēgs DJ Kalvja Amantova sarūpētais muzikālais pavadījums. Savukārt vakar šai pašā vietā uz skatuves kāpa grupa "Singapūras Satīns". 

"Kulturālākie jaunieši Latvijā aug Smiltenē. Ja citur prasa bildes, autogrāfus, video sveicienus draugiem, tad šeit palūdza kopīgi uzdziedāt," pēc aizvadītā koncerta savā profilā soctīklā "X.com" rakstīja viens no "Singapūras Satīna" dalībniekiem Edgars Bāliņš, kurš kopā ar Dāvi Freibergu un Kārli Liepiņu pazīstams arī kā podkāsta "Bize vaļā" veidotājs. 

TVNET jau ziņoja, ka 15. augustā, Sporta 2 kvartālā tiks aizvadīts Latvijā pirmais podkāstu festivāls, kurā pulcēsies klausītākie izklaides podkāsti un to autori – “Bize Vaļā”, “Vai viegli būt?” un “Eitanāzija”. Šis unikālais pasākums solās kļūt par gada notikumu visiem podkāstu cienītājiem.

Savukārt grupa "Singapūras Satīns" nule izlaidusi jaunu singlu “Braliukai”, kas darināts kopā ar vienu no Lietuvas populārākajiem reperiem Remis Retro. Par godu šai sadarbībai Remis Retro pievienosies “Singapūras Satīnam” uz skatuves “Summer Sound” festivālā Liepājā, lai pirmo reizi dziesmu izpildītu kopā plašākai publikai.

Ar pārējo Smiltenes kultūras programmas "Vasaras vakari Smiltenē" programmu iespējams iepazīties pievienotajā saitē

Uz augšu