Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Pārcelts "Positivus" hedlainera Offset koncerts (2)

Offset
Offset Foto: publicitātes

Festivāla "Positivus" pirmās dienas programmā notikušas izmaiņas - reperis Offset, kura uzstāšanās bija paredzēta pusnaktī, "krīzes dēļ pasaules lidostās nevarēja ielidot Rīgā". 

Offset vietā plkst. 00:00 uz galvenās skatuves kāps reperis Ozols.

Festivāla rīkotāji ziņo: "Darām visu iespējamo, lai [Offset] uzstāšanās notiktu sestdien. Piektdienas ieejas aproces būs derīgas sestdien."

Jau ziņots, ka šīs nav vienīgās izmaiņas "Positivus" programmā - festivālā bija paredzētas arī grupas "Royel Otis" un repera "Ski Mask The Slump God" uzstāšanās - "Royel Otis" esot spiesta pārtraukt savu turneju Eiropā, savukārt reperis "Ski Mask The Slump God" nevarēja uzstāties "loģistikas problēmu dēļ".

Festivāls "Positivus" šogad norisinās 19. un 20. jūlijā Lucavsalā, Rīgā. 

Šogad festivālā uzstājas amerikāņu dziedātājs, dejotājs un aktieris Džeisons Derulo, britu rokgrupa "Nothing But Thieves", hiphopa mūzikas pārstāvis NEMZZZ, pašmāju repa klasiķis Ozols, viens no šīs vasaras karstākajiem repa projektiem Wiesulis un sangvn, kā arī grupa "Detlef".

Lucavsalā šogad uzstājas arī britu dziedātājs, 2005. gada "Mercury" balvas ieguvējs Bendžamins Klementains, vairākkārtējs "Grammy" balvas laureāts, džeza pianists un vokālists Džeikobs Koljers (Jacob Collier – The Djesse Solo Show), kādreizējā grupas "Arcade Fire" dalībnieka Vila Batlera projekts "Will Butler & Sisters Squares", Mančestras grupa "Picture Parlour". Festivālā būs dzirdama arī ukraiņu mākslinieki - "Love’n’Joy" un "OTOY", Tāpat festivālā uz skatuves kāpj dziedātāja Anželika Garsija, mākslinieks Džordans Vards, "Daddy Was a Milkman", "Sattelites LV", "Olas", šā gada “Supernovas” pārsteigums – duets “Vēstulēs”, kā arī pērnā gada Eirovīzijas sensācija “Citi zēni”, un citi.

Uz augšu