Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Vai Samanta būs redzama "Seksa un lielpilsētas" turpinājumā?

Foto: Reuters/ScanPix

Pērn izskanēja runas, ka leģendārā seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājumā "Un tā tas laiks paiet..." varētu redzēt arī Samantas lomas atveidotāju Kimu Ketrelu. Taču ko par to saka pati zvaigzne? 

Runas par Ketrelas atveidotās varones Samantas atgriešanos seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājumā "Un tā tas laiks paiet..." izskanēja jau pērn.

Otrās sezonas noslēgumā Ketrelas atveidotā Samanta bija redzama telefonsarunā ar Keriju, ko atveido Sāra Džesika Pārkere. Šajā epizodē viņa sacīja, ka pavisam drīz apciemos Keriju Ņujorkā. 

Arī kuluāros parādījās ziņas, ka Ketrela atgriezīsies seriālā. Nu aktrise Kima Ketrela vietnē "X" kliedējusi baumas un atklājusi, ka tomēr seriālā neatgriezīsies. 

Ketrela iepriekš ne reizi vien runājusi par toksisko gaisotni seriāla "Sekss un lielpilsēta" un tam sekojošo pilnmetrāžas filmu uzņemšanas laukumā. Tāpat gana daudz izskanējis par Ketrelas sarežģītajām attiecībām ar pārējām aktrisēm, īpaši Pārkeri. 

Jau vēstīts, ka seriāla "Un tā tas laiks paiet…" pirmajā sezonā trīs draudzenēm nācās pielāgoties jaunajai dzīvei Ņujorkā pēc pandēmijas, turklāt mēģinot tikt galā ar personīgās dzīves drāmām – Kerija kļuva par atraitni, Šarlote centās savienot mājsaimnieces lomu ar centieniem atgūt karjeru, kamēr Miranda meklēja savu patieso būtību neviennozīmīgi vērtētās attiecībās.

Otrā sezona vairāk pievērsās katras varones individuālajiem pārdzīvojumiem.

Visas trīs galveno lomu atveidotājas – Sāra Džesika Pārkere, Kristena Deivisa un Sintija Niksone ir arī seriāla izpildproducentes, kas darbojas tandēmā ar režisoru Maiklu Patriku Kingu.

Iepriekš tika pausts, ka seriāla "Un tā tas laiks paiet..." trešā sezona pie skatītājiem nonāks 2025. gadā. 

Uz augšu