Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Tapuši zināmi šova "Ir talants!" vadītāji

Foto: publicitātes

Nevienam vairs nav noslēpums, ka rudenī pie TV3 skatītājiem nonāks pasaulslavenais šovs “Ir talants!”, kas pulcēs visneparastāko hobiju īpašniekus, sniedzot tiem unikālu iespēju savu talantu parādīt ne tikai Latvijas, bet visas pasaules priekšā. Ir tapis zināms, kas būs šova vadītāji, kuri ar šova dalībniekiem iepazīstinās skatītājus un atbalstīs viņus aizskatuvē.

Jau zināms, ka par šova tiesnešiem, kuri vērtēs dalībnieku sniegumu, kļuvuši mūziķis Dons, režisors un producents Andrejs Ēķis, kā arī horeogrāfe Linda Šeļakova-Paulauska. Tomēr tikpat būtiska loma šajā šovā ir arī vadītājiem, kuri vakara gaitā rūpējas ne vien par iepazīstināšanu ar šova dalībniekiem, bet arī atbalsta un iedrošinājuma sniegšanu viņiem aizkulisēs.

Par šova vadītājiem izvēlēti divi šovmeņi – aktieris un režisors Rihards Sniegs, bet tandēmā ar viņu darbosies TV un pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems. Rihards pazīstams ar savu lielisko humora izjūtu, arī kā izcils improvizators. Kino entuziasti viņu manījuši tādās filmās kā “Upurga” un “Mūžīgi jauni”, savukārt Go3 platformā viņš bijis dokumentālā raidījuma “Kolumbija. Pa kokas pēdām 2” vadītājs, kulinārijas šova “Gandrīz garšīgi” veidotājs un viens no šova “Boksa akadēmija 2” dalībniekiem.

Savukārt Mārtiņš ir pazīstams TV un pasākumu vadītājs ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi šovbiznesā. Arī viņam piemīt lieliska humora izjūta, viņš vadījis lielus publiskus un korporatīvos pasākumus, kāzas un televīzijas šovus. Bijis TV3 raidījuma “PĒDAS. Kas paliek pēc tevis?” pirmās sezonas vadītājs un aizvadīto Dziesmu un deju svētku iesildītājs, dodoties Rīgas ielās izzināt Latvijas iedzīvotāju viedokli par gaidāmajiem svētkiem.

Nenokavē, vēl tikai līdz 15. augustam vietnē tv3.lv/irtalants ir iespēja pieteikties šovam un parādīt savu unikālo talantu. Ja tu muzicē, dejo, žonglē, proti pārsteigt auditoriju ar kāršu trikiem vai ilūziju, bet varbūt esi čūsku dīdītājs, uguns spļāvējs vai spēj likt sienām kustēties – mēs meklējam tieši Tevi!

Nepalaid garām!

Uz augšu