Šodienas redaktors:
Krista Garanča

FOTO UN VIDEO Alla Pugačova ieradusies festivālā "Laima Rendezvous Jurmala"

Foto: Jelena Saveiko/RUS TVNET

Līdz 28. jūlijam Jūrmalā norisināsies mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jurmala". TVNET novēroja, ka uz pasākumu ieradusies arī estrādes primadonna Alla Pugačova. 

Autore: Jeļena Saveiko/RUS TVNET

Autore: Jeļena Saveiko/RUS TVNET

Kā ziņots, Pugačova arī šogad ar savu vīru, humoristu Maksimu Galkinu apmetušies Jūrmalā. 

Festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala" šogad priecē kā nekad agrāk – 45 mākslinieki no 14 valstīm. Pasaules mēroga dziedātāji – pašmāju un citu valstu spožākās zvaigznes uz vienas skatuves no 26. līdz 28. jūlijam.

Šis festivāls ir iespēja ikkatram kļūt par daļu no visplašāk pieminētā pasākuma presē - sarkanais paklājs, fotosiena, žurnālisti, fotogrāfi un televīzija – viss, lai sajustos kā zvaigzne, apmeklējot koncertus. Tas ir arī iemesls apmeklēt koncertus visskaistākajā tērpā, jo tieši tas atbilst "Laima Rendezvous" festivāla noskaņai.

Laima Vaikule, festivāla saimniece, iesaka pasākuma viesiem ierasties kādu stundu agrāk, lai būtu laiks satikt visus savus draugus, parunāties pirms koncerta, apmeklēt kafejnīcu un, protams, nofotografēties pie pasākuma fotosienas, kas ir radīta, lai izceltu katra viesa un viešņas skaistumu un saglabātu koncerta apmeklējumu savā atmiņu krātuvē!

Festivāls tiek organizēts ar Jūrmalas valstspilsētas pašvaldības atbalstu koncertzālē Dzintari, kas ir absolūti neatkārtojama savā skaņā un vēsturē. Koncertzāles nelielais formāts ļauj ikkatram apmeklētājam izbaudīt skatuves tuvumu un sajust iemīļotā mākslinieka klātbūtni, kā arī pasniegt viņiem personīgi rokās ziedus, kas ir gandrīz neiespējami nevienā citā koncerttelpā.

Uz augšu