Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Maestro Raimonds Pauls reaģē uz Galkina parodiju par viņu

Foto: LETA

Krievu humorists Maksims Galkins savā koncertā parodējis maestro Raimondu Paulu. Kas pašam komponistam par to sakāms? 

Maestro sarunā ar "Kas Jauns" atklāj, ka redzējis ierakstu no koncerta, kurā Maksims Galkins viņu parodēja! "Lūk, lūdzu, ko nozīmē talantīgs cilvēks! Ļoti labi! Man patika! Nu, pārsteigums jau man tas nebija. Pārāk labi viņu zinu. Galkins ir supertalantīgs mākslinieks," teic Maestro.

Viņš arī piebilda, ka ar viņu sazinājusies Galkina sieva, estrādes dīva Alla Pugačova. "Man arī Pugačova nupat piezvanīja, apjautājās, kā man ejot, un tā tālāk. Droši vien mēs kādu dienu Jūrmalā kaut kur satiksimies," pauda Maestro. 

Pirms diviem gadiem Maestro par Galkina veikumu vēl izteicās šādi: "Jā, viņš acīmredzot pamatīgi mani ilgāku laiku ir vērojis. Parodija par mani bija izdevusies. Es gan pēc koncerta ar viņu vēl satikos un atļāvos pateikt, ka viņam pie mana tēla vēl daudz jāstrādā. Galkins jokus saprot, viss ar to kārtībā."

Atgādinām, ka spilgtais, harismātiskais un Latvijas publikas iemīļotais Maksims Galkins šovasar uzstājās daudzās Latvijas pilsētās. Viņa izpārdotie koncerti notika 7. augustā Liepājā un 8. augustā Rēzeknē, 9. un 10. augustā Jūrmalā un 11. augustā Rojā. 14. augustā komiķis uzstāsies Daugavpilī, bet 15. un 16. augustā - Cēsīs.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" jaunākajā numurā!

Uz augšu